• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jestem umówiona na wtorek na Usg 3 D :-D:-D a w poniedziałek będę miała zwykłe połówkowe badanie!! Jeju!! Aż mi dupa skacze!!!!! Nie mogę się już doczekać!!! :-D

reklama
Też się wybieram na USG 3D chociaż u mnie to juz prawie 28 tydzień troche chyba późno sie zdecydowałam ale wiecie nie mam ochoty wogóle iść tam z mym facetem wogóle najchętniej wyjechała bym do babci i dziadka do częstochowy mam dość życia tutaj...nie moge się cieszyć bo ciągle ktoś m o cos pretensje i wszystko wie lepiej (teściowa)

Ja do ginekologa chodzę tylko prywatnie. Za 3d płace 180zł ze zdjęciami i filmem, więc jeszcze nie tak drogo, bo słyszałam wcześniej o 300zł o_O

Mineralna ja idę z mężem, a co do teściów to ja swoich olewam! Niech gadają... ja chce chodzić prywatnie, moja kasa i ich to niech guzik obchodzi,..

mineralna: teściowe już tak mają, że wiedzą lepiej - na szczęscie moj powiedział swojej mamie zeby się do nas nie wtrącała, jak chce pomagac to dobrze ale jak zacznie swoje 2 grosze wkładać ,to koniec, wiec moja jest grzeczna.
no ale my mieszkamy sami takze mamy łatwiej.A twoj nie moze porozmawiac z nia, zeby wam dała spokój ?????

fifka: aha, bo ja do tego nowego gina, była mpierwszy raz na szpitalu a w poniedziałek tez idę prywatnie, ale nie wiem jakie tam mają usg, chyba zwykłe bo tam sie płaci 80 zł i mowili ze ma byc ze zdjęciem.

Lamia moja gin prowadząca też nie ma Usg3D ja idę do innej kliniki na samo badanie. Dla mnie to badanie jest bardzo ważne nie tylko dla widoków... bo ja strasznie schudłam i chciałabym zasięgnąć opinii też innego lekarza czy z maluszkiem jest wszystko w porządku. Nie to, że swojej nie ufam, ale n pewno będę spokojniejsza.

Hej dziewuszki :)

LAMIA: Może zapiekane, faszerowane pomidory? bardzo fajna sprawa ostatnio robiłam :) a farsz jaki chcesz :)

Widzę, że o 3D gadacie :) chociaż to jest mój początek, pytałam się mojego o cenę - 200zł

Kochane rozmawiał dzień dwa poprawy a póxniej to samo...nie potrafie ugotować obiadu bo ona caly dzień w kuchni przesiaduje a nie lubie byc obserwowana pozatym musiałą bym tak dobiierac potrawy przyprawy żeby jej nie zaszkodizły bo ona jest dobrze po 60. taka osoba nie może jeść wszystkiego.

ooo n tapecie usg widac.
Fifka widzisz ja to na usg nie ide do gina tylko o radiologa bo opis dokładny potrzebny i widać nie dziwne że 300 zł kosztuje jak za jedno około 200 zł. Z tym, że oni mi powiedzieli 4d a ja nie wiem czym to się od 3 d różni.
Poza tym sprawdziłam ceny w gamecie i własnie sa takie same.

Mineralna może nie osoby po 60 tylko Twoja teściowa bo znam mnóstwo np. moja teściowa, które jedzą wszystko.
Kochana takie uroki mieszkania z teściami. Bosz..ja bym chyba nie przezyła takiego mieszkania z rodzicami lub teściami

Laura mój tez początek a miałam juz jedno, następne 3 października a potem w 12jakieś konkretne a potem kontrola nad sercem a potem znowu połówkowe i tak w kółko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry