• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziura: Ja nie chce pomyslec co to będzie jak będzie dziecko...jak opowiadałam jej jak moja mama kapie mego małęgo braciszka i że ja tez tak będe kapała swoje dziecko bo roberta nie raz kapałam to sie przeraziła że w żadnym wypadku że to niebezpieczne że to 2 osoby muszą dziecko kapać.

A jaka chodzi zła że mam katar. że dziecko a ja jestem chora

reklama
Zafasoluję ale ty wiesz ze masz się na te badania umówić za jakieś 6 tygodni? Bo to się robi jakoś koło 13 tygodnia. Aj zobaczysz jakie to emocje widzieć już takie wykształtowane dziecko w monitorze! Zresztą i w 7 tygodniu ma już rączki i nóżki... wygląda jak mini człowieczek. Jak ja nie lubie kiedy ludzie powtarzają ze to jest tylko komórka... a dzieckiem się staje dopiero po porodzie...

Dziurka 3d i 4d to jest praktycznie to samo... u mojej jest napisane 3d/4d więc robi je oba na raz. Z tego co czytałam to 3d jest po prostu obrazem płodu a 4d jest ruchomym obrazem. (czyli na 4d widać jak malec się rusza) ale chyba w żadnym gabinecie nie robią samych zdjęć maluszka... wszystkie te aparaty są zaopatrzone w tą i w tą funkcję.

no ja miałm w 5 tygodniu dopochwowe , i normalne, ale była tylko kropeczka.
teraz w poniedziłek bedzie juz 10 tydzien to juz bedzie cos niecoś widać .

Zrobiłam sobie płatki owsiane z jogurtem moze to mnie ruszy

Zafasoluję ale ty wiesz ze masz się na te badania umówić za jakieś 6 tygodni? Bo to się robi jakoś koło 13 tygodnia. Aj zobaczysz jakie to emocje widzieć już takie wykształtowane dziecko w monitorze! Zresztą i w 7 tygodniu ma już rączki i nóżki... wygląda jak mini człowieczek. Jak ja nie lubie kiedy ludzie powtarzają ze to jest tylko komórka... a dzieckiem się staje dopiero po porodzie...
Tak wiem, wiem :-) Mi wypada badanie po 24 października czy jakoś tak. Ale do tej kliniki gdzie chce pojechać są spore kolejki i muszę jż powoli rezerwować termin. Ja oprócz przezierności chce zrobić test z krwi, a mój gin tego nie robi.

Rozmawiał z swoja matka poprawa na dzien lub dwa potem to samo, głupie patrzenia jej na mnie .
Tłumaczył jej że jak będziemy potrzebowali pomocy to poprosimy.

Mam ochote sie wyprowadzić.

Kurde u mnie mało w jastrzębiu, zorach czy rybniku jest tego usg 3d albo ja źle szukam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry