ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Aj tam uciekam też już nyny bo jakoś dzisiaj czuje się olana...
Dobranoc beboki!!!!
Dobranoc beboki!!!!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobranoc beboki!!!!Aj tam uciekam też już nyny bo jakoś dzisiaj czuje się olana...Dobranoc beboki!!!!
ta posada jest już zajęta;-)Mijenka ta....bo ziemniaki kaca mają
Weż się Halina ogarnij a mnie daj iść bom zmęczona jak nie wiem. Będę jutro, przeca przez noc nie urodze
nawet jak się ładnie rozmroziły to też nic z nich nie będzie?
żono idź żesz wreszcie![]()
Widzicie, on bardzo chce tego dziecka i się angażuje, tu nie mogę nic zarzucić... Dotyka brzucha, mówi do niego, generalnie super ojciec, już. Ale wizyty u rodziców mnie dołują, ja wiem, że jedzie się napić i zjeśc, ale przyjeżdża do domu i nawet kolacji ze mną nie zje![]()

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Atanku, ja też poproszę fluidki
Mam przeczucie, że teraz po @ nam się uda)))))
Grunt to pozytywne nastawienie ;-)
Jak nigdy nie mogę się doczekać @... Wariatka ze mnie ;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~specjalne i podwojne z okazji rocznicy sto lat i 2 kreseczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Ja też poproszę fluidki... zwłaszcza od zafasolkowanych :-)
Widzę, że mamy dwie nowe staraczki...
Bojąca i Aga_27 witajcie :-) Jak długo się staracie???
pozdrawiam