• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mijenka ta....bo ziemniaki kaca mają:P
Weż się Halina ogarnij a mnie daj iść bom zmęczona jak nie wiem. Będę jutro, przeca przez noc nie urodze

Ferdek! A co będzie jak ja urodzę przez noc???? :-P

nawet jak się ładnie rozmroziły to też nic z nich nie będzie?

żono idź żesz wreszcie:-D

Jeśli się rozmroziły, zobaczysz, jak wyjdzie po upieczeniu, ale w takim razie zmniejsz temp o jakieś 20 stopni ale piecz te 15-20 minut dłużej.

Widzicie, on bardzo chce tego dziecka i się angażuje, tu nie mogę nic zarzucić... Dotyka brzucha, mówi do niego, generalnie super ojciec, już. Ale wizyty u rodziców mnie dołują, ja wiem, że jedzie się napić i zjeśc, ale przyjeżdża do domu i nawet kolacji ze mną nie zje :(

Kochanie jest takie super niepisane co prawda prawo, ŻE KOBIECIE W CIĄŻY SIĘ NIE ODMAWIA! Bądź stanowcza, chcesz żeby zrobił tak a tak, Ty będziesz robić tak a tak i tak w zdrowym małżeństwie ma być. A jak się nie podoba mu to równie dobrze, nie musi widzieć codziennie Ciebie ani dziecka, tylko co tydzień. Stanowczo z mocnymi argumentami.

Co za lekarz kuuurna konował na niedoczynność tarczycy witaminy z JODEM?!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!? Pierdoła a nie lekarz!!!!!!!!!!!!!!!!

Madziu dobranoc, masz rację idź idź bo tu teraz Sodomia i Gomoria :-D

Fifcia bo ja Cię lovciam i ja Cię nie opuszczę, będziemy w trójkę z Atankiem. A Dziura z Mijenką to się niech same ze sobą kiszą!

Aguś specjalnie dla Ciebie, tłuste fluidy! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Fifka nie wiem kiedy, ale czas tak szybko leci, że dopiero teraz dostrzegłam, że ty jesteś juz w prawie 19 tyg ciąży, a wydaje mi się jakbyś wczoraj oznajmiła, że jesteś w ciąży :-)

Atanku, ja też poproszę fluidki :tak:
Mam przeczucie, że teraz po @ nam się uda :))))))
Grunt to pozytywne nastawienie ;-)

Jak nigdy nie mogę się doczekać @... Wariatka ze mnie ;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja też poproszę fluidki... zwłaszcza od zafasolkowanych :-)
Widzę, że mamy dwie nowe staraczki...

Bojąca i Aga_27
witajcie :-) Jak długo się staracie???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~specjalne i podwojne z okazji rocznicy sto lat i 2 kreseczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~dZIEX AEL :-):-* JUZ ŁYKLAM i bede sie grzecznie kłADŁA bo rano wstaje ;-) wiec milej nocy ;-)

hejka Kochane!!!
NECIUSZKA gratuluje z całego serca dzidzi!!! a juz myslalam ze zafasolkujemy w tym samym cyklu po dupku ale wczesniej Ci sie poszczęściło.... proszę o fluidki :-)
a po dupku to ja schudłam....
ja jestem po @ i z D oddajemy sie przytulankom:-D pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry