• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kurcze, Ael, ale lepiej niech potrzymają i trochę dłużej pochodź w tej ciąży.. Na pewno będzie dobrze, minęłaś 34 tydzień, już niedługo i będzie całkiem dobrze

reklama
Neciuszka czekamy na wieści!! Małpo jedna,... miałaś napisać smsa...

Witaj Amafi! Co tam u ciebie? Jak się czujesz?

Dziurko a co tam u ciebie? ;*

Wita Sun! a no dzisiaj spokojnie.

Do tej pory zjadłam już z 5 misek fasolki, jeszcze jedna i cały garnek pójdzie... Co ja? Nadrabiam niejedzenie z ostatnich paru dni? Czy po prostu jakiegoś składnika z fasoli mi brakuje w organiźmie :szok:

aerleda chlopa masz przeciez!!!!!!!!!!! Niech to zrobi za ciebie, czy on zakonczyl soja dzialalnosc na oddaniu nasienia:szok:???? A czemu cesarke bedziesz miala??? chcesz?? Czy zaleczenie lekarza????

Cc z zaleceń mojej gin i jak jutro zobaczy mnie ordynator to pewnie i on tak zarządzi. Przynajmniej jutro dowiem się ile mierzy i waży mały, to pewnie kolejne zalecenie na cc, bo będzie pewnie duży.

Kochane...
Ael Boziu, waldusiu mój biedny jak bym mogła to bym przyjechała i Twojemu Pablowi pomogła. A Ty musisz się jakos trzymać. ja wiem, że to doopa nie pocieszenie ale pomyśl, że im dłuższa ciąża to Wiktorek silniejszy.
Tera się czuję winna bo tak paplałam w kółko, że rodzisz, głupia ja

DZiewczyny Neciuszka pisała, że będzie niedługo to wszystko opowie

Widzisz wypaplałaś wiedźmo, wszystko Twoja wina :-P

Neciuszka mi napisała, w ciąży jest :-)

Fifka, nie żałuję Ci, ale będziesz potem umierać na wzdęcia, wierz mi, boli jak nie wiem co... Zostaw sobie na jutro :) Ale też sobie muszę zrobić...

Neciuszka, super :) A jednak

Ael, na spokojnie zdążycie, a może będziesz pierwsza na wątku :)

Fifka Neciuszka niedługo będzie:P
A ja...powiem Ci, że źle i nie pisałam nic wcześniej bo byłam na izbie. zaczęłam plamić. Niby nic złego się nie dzieje ale to nie jest dobrze. Kazał wziąć więcej dupka i leżeć plackiem. Jak nie przestanę to mam się zgłosić do szpitala. O i tak widzisz

Oj Dziureczko ;* nie martw sie... ja też plamiłam i po pogotowiach jeździłam... Mi gin tłumaczyła ze czasem w macicy są jakieś brudy i one wylatują tworząc plamienie. Nie jest to absolutnie groźne ale trzeba dmuchać na zimne... - mnie już kilka razy chcieli kłaść do szpitala... narazie sie jeszcze uchowałam.

Sil ja się domyślam... ale jak tak bardzo się chce? Objadam się teraz galaretką w cukrze... heh...

Neciuszka w takim razie Gratuluję i czekam na relację!

reklama
Jestem nareszcie mojemu się zakupów zachciało :-D robi pizze właśnie

No więc jestem kochane w ciąży, dupka mam brać bo jakieś tam ryzyko jest, dużo odpoczywać nie dźwigać i wogóle dbać o siebie szczególnie do połowy listopada. Zrobił usg i widziałam moją maleńką fasoleczkę nawet foto dostałam :D założył kartę ciąży kazał zrobić morfologię itp. JESTEM MEGA SZCZĘŚLIWA i nareszcie mogę to powiedzieć DZIĘKUJĘ !!!

Fifka pierunie pisałam ci przecież sms i dostałam raport :]
Dziurko kochana leż, ja pytałam o ciebie mam garść informacji to chyba na pw ci napiszę wszysto

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry