• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Bez kitu.... Aga ja też dopiero spojrzałam,.... jesteście ze sobą odkąd masz 16 lat?

Amafi ja rysuję i maluję - a raczej rysowałam i malowałam... teraz jakoś czasu na to nie mam... :zawstydzona/y:

reklama
A i dzisiaj sprawdzialam w interntowym kalkulatorze dni płodnych że własnie zaczynaja sie dni plodne wiec bedziemy szalec a owulka na sobote powinna przypasc... 9 pażdziernika sie dowiem czy @ przyjdzie czy nie, a 16 dnia zaczynam znów dupka.... ale ten czas bedzie sie ciagnał...

Ja teraz czekam z niecierpliwością na @...
Powinien przyjść najpóźniej w przyszły wtorek.
Ostatnią luteiną brałam w niedzielę.

Chciałabym, żeby @ przyszedł jak najszybciej. Szybciej wtedy zacznie się kolejny cykl starań :-)

Neciuszko a gdzie tam tłuściutka??? Sama nie chciała byś mnie widzieć... Kiedyś ponizej 60 kg a teraz +20 masakra, ale moj gin powidzial ze jak odstawilam tabsy to powinnam schudnać ale moje rozstepy juz nie znikna ale nie narzekam, zdążyłam sie przywyczaic... A moj powtarza ze kochanego cialka nigdy za wiele...:-D
Szczęśliwych juz 8 miesiecy i szybkiego rozwiazania;-)

fifka pamietam jak pokazalas tutaj swoje prace chyba rysowane dlugopisem czy jakos tak. Powinnas to pokazac tam dziewczynom, mamy tam jedna co maluje zjole.

Ale se pyszna szarlotke upieklam, wlasnie ja jem, ostygla dosc szybko, mmmmmmmmm

aga dla ciebie też ~

a teraz idę się kąpać i może dziś spać będę w końcu bo padam na twarz po tym dłuuugim dniu, ale cudownym przetarg wygrany matula szczęśliwa i spokojna, fasoleczka jest oj to matula się zdziwi jaki prezent w październiku na urodziny dostanie.

Zresztą dla mnie to najwspanialszy prezent urodzinowy jaki mogłam sobie wymarzyć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry