• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka to zaglądnij łaskawie.
I kazda ktora coś potrafi, bo przeciez nie kazde pisza na staraczkowych watkach i ja na przyklad nie wiedzialam, ze macie tu utalentowane dziewczyny, chociaz ze dwa razy w miesiacu tu wpadam heheheh, ale i tak nie wiedzialam. Wiem tylko ze aerleda ma talent to wyolbrzymiania (ale mi sie dostanie:-D) a magda do wyrywania czyichs narzeczonych, al eto wszytsko co wiem ;-)

wredna ! :-D ale ja takie lubie :-p

AEL!!! biedaku, co sie jeszcze do Ciebie może przypałętać!!! kurcze, mam nadzieję, że to tylko chwilowe obrzęki, ale nawet mi umknęło, że coś Ci się takiego robiło. A ile przytyłaś od początku ciąży??
Eh, jak mi Ciebie szkoda, daj znać koniecznie ze szpitala co i jak.

Amalfi fajnie, że wpadłaś i to wyjątkowo o mojej porze :-D jak żołnierzyki męża? kiedy masz termin @? trzymam kciuki
a ja jestem z tych nieutalentowanych, nic nie umiem zrobić :-(

Magd.a a co z tym Twoim i dlaczego masz jutro mu sprzątać chałupę? On nie wyczuwa, że Ty mu się wymykasz?
Donia chyba nie wyczuwa, a czemu mu sprzątam ? bo jak przychodzę do Niego, to namłodsza latorośl co dorwie w pychola to je.. a potem wymiotuje więc wolę posprzątać niż co 2 minuty małemu z pychola coś wyciągać :-p

reklama
Hej Dziewczyny!! ;) wpadałam na chwilkę sprawdzic co u Was :D No to zdawac mi relacje jak sie czuja wszystkie ciężarne? Czy znacie już płeć swoich pociech? :) Opowiedzcie mi w skrócie co sie dzialo no i najwazniejsze kto jeszcze jest w stanie błogosławionym?:)

Witaj Claudiusia!! Jak się czujesz i co tam u ciebie? :-) Rzadko tu do nas zaglądasz...

Ale mam wzdęcia po tej fasoli... aż wstyd się przyznać... :zawstydzona/y:

Co tak pocichło towarzystwo? :szok: Zazwyczaj wieczorem są gorące rozmowy a tu co?

Haha, nie wiem czy się śmiać czy płakać...może ironicznie pośmieje, bo wyryczałam się Pablosowi w słuchawkę...
W miesiąc 4 kilo do góry, jestem za bardzo spuchnięta, źle wyglądam na twarzy, podejrzany jest nawrót moich mdłości sprzed 2 tygodni, rozwarcie na koniuszek palca i podejrzenie zatrucia ciążowego. Efekt? Skierowanie na jutro do szpitala, mają mnie zatrzymać na kilka dni, jak nie wyrównają i nie zejdę z wagi, po kilku dniach decyzja kiedy cesarka...
Ginka powiedziała, że liczyła bym dotrzymała do 37-38 tygodnia spokojnie.
Jestem załamana, pokój stoi rozwalony, nie mam popranych wszystkich rzeczy, nie mam poprasowanych wszystkich rzeczy, jest w uj roboty, a mnie chcą zatrzymać w szpitalu...

Ojojoj Kochanie moje :* biedactwo trzymajcie sie i piszcie bede odpisywac niema sprawy dzwonic tez moge jak cio :* trzymaj mi sie :* i wiktorek niech posiedzi jeszcze z 4 tygodnie :*bo jak nie bedzie grzeczny to urodzi sie w moje urodzinki ;-)

Fifka Neciuszka niedługo będzie:P
A ja...powiem Ci, że źle i nie pisałam nic wcześniej bo byłam na izbie. zaczęłam plamić. Niby nic złego się nie dzieje ale to nie jest dobrze. Kazał wziąć więcej dupka i leżeć plackiem. Jak nie przestanę to mam się zgłosić do szpitala. O i tak widzisz
ojoj ty sie dziurka oszczedzaj lez grzecznie w wyrku !! 8i dbaj o siebie i o swoje 2 skarby !! <przytul> i niemartw sie tyle stres i zmartwienia fasoleczka nie sluża,,,
Jestem nareszcie mojemu się zakupów zachciało :-D robi pizze właśnie

No więc jestem kochane w ciąży, dupka mam brać bo jakieś tam ryzyko jest, dużo odpoczywać nie dźwigać i wogóle dbać o siebie szczególnie do połowy listopada. Zrobił usg i widziałam moją maleńką fasoleczkę nawet foto dostałam :D założył kartę ciąży kazał zrobić morfologię itp. JESTEM MEGA SZCZĘŚLIWA i nareszcie mogę to powiedzieć DZIĘKUJĘ !!!

Fifka pierunie pisałam ci przecież sms i dostałam raport :]
Dziurko kochana leż, ja pytałam o ciebie mam garść informacji to chyba na pw ci napiszę wszysto
GRATULUJE teraz oficjalnie super ale sie ciesze ;-) a widisz wykrakalam ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry