• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magda wiem ze lubisz wrednie, moja krew;-)
donia czesc!!! A zolnierzyki mojego chlopa poprawily sie chyba o 200% i to same, nic nie robilismy, bo wszyscy postawili na nas krzyzyk. Wlasciwie to mozemy naturalnie dzidzie zrobic, jeszcze myslimy czy bede sprawdzac droznosc, moze robic laparo czy zrobimy IVF, ale wazne ze armia jest jak u zdrowego chlopa. Nie nalezy wierzyc w jedno badanie nasienia, nalezy zrobic kilka razy. To taka rada ode mnie;-)

o dzisiaj z rana tak pusto, wczoraj szalałyście na forum do późna to trzeba odespać :tak:

Dana: kochana, avatarek to był zaraz po slubie robiony,m gdzie była mprzez pół roku na diecie bo chciałm wyglądać chudo w sukni ślubnaje i fakt udało mi się bo w dzień ślubu wazyłam 57 kg przy 174 cm, ale ogólnie to mam grube kosci, szerokie biodra i masywne nogi także kruszynką nigdy nie będę ;-) teraz juz ważę o zgrozo 64 kg czyli od czerwca przytyłam 7 kg :szok:

Ael: biedulko jedna, że też jakieś zatrucie ciążowe się ciebie przyczepiło, jak bedziesz w szpitalu to kto nas na ziemie będzie sprowadzał??? No ale najważniejsze zeby z dzidziusiem i oczywiście z tobą było wszystko dobrze, więc jak każą się kłaść, to trzeba. A nie masz przypadkiem siosry, ktora by ci po prała i poprasowała ? :-) Ostatecznie pakuj w paczkę i wysyłaj do mnie ja mam w domu nudy to mogę prac ,prasować i co tam jeszcze,
a tez podam ci numer, to pisz jak cie najdzie

fifka: fasolka wygląda pysznie, taka wyrazosta i koloroek piekny, juz nie moge sie doczekac w sobote sie tez bede zajadać :-). A tobie może brakuje białka, fasaola ma go sporo, tak mało jadłaś ze musisz teraz uzupełnić ,a białoko potrzebne.
I jak sie dzisiaj czujesz nie odleciałaś w kosmos po fasoli, bo wzdęcie to pewnie miałaś gigant :-D

ma_gda: no właśnie ja tez zakupy robię po pracy zwozimy zapasy zeby w domu wszystko było bo jak zabraknie to trzeba jechać do miasta, jedyny plus mojego mieszkanai na zadupiu to to, że mam ładny widok z okna w kuchni i czasami sarenki widzę :-). Ale smutno mi w weekend, jak mąz idzie na cały dzien do pracy, bo bym sobie poszła na ławeczke posiedziec i z kimś pogadac ,a tu same plotkary pod oknem siedza i nie ma z kim gadać

dziurko: ma kochana, leż sobie i odpoczywaj, ja raz miałam takie niby plamienie i też sie przestraszyłam ,ale się więcej nie powtórzyło. Biedulko, ty to musisz za troje odpoczywać

Iwasel: no pieknie napisałaś wierszyk, i ja tam jestem fajowo.

Neciuszka: no i wkoncu kochana mozna już tak na maksa gratulować GRATULUJĘ

Dziewczyny.. powiedzcie mi jedną rzecz..czy jak miałam skok owulacyjny do 36,6'C i od tego skoku przed 4 dni spadała mi temperatura a teraz się utrzymuje na 36,4'C to bardzo źle? Czy to oznacza że nie miałam owulacji? :(((

martocha: ja nic nie pomoge bo nie mierzyłam temp.

jak mnie wk... ludzie którzy przychodzą i mowią ,że oni byli u szefa i mamy to i to zrobić ,wielcy ważni, albo się chwalą ze znają szefa o że my będziemy koło takich skakać - a takiego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry