• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

martocha: wiesz co chyba jednak, ja mam gorzej, bo moim szefem jest mój teść, i weź pomyśl, jak ja się ,czuje. Mamie po godzinac hto jeszcze wygarniesz jak cie zdenerwuje, ale teściowi to juz niestety nie, nawet do męża za bardzo się nie skarze bo nie chce ich konfliktować

reklama
nie dość ze dzisiaj u mnie pogoda deszczowa, to i tutaj tak smutno :-( i zaraz będę śpiąca,
wczoraj dostałam gatki od teściowej, i nawet fajnie nam się rozmawiało, tylko na wstępie coś zaczynam opowiadać ,i wale Pani, ale mnie zaraz upomniała i już się pilnowałam żeby nie mówić ani mamo ani pani hihihih sprytna jestem

mam..widzicie coś ? :):confused:

Załączniki

• IMG_0950.jpg
    IMG_0950.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 58
Cos dziwne te tempki na koncu, niskie, ale to sprawa indywidualna w sumie. A wczesniej jakie mialas pod koniec cyklu??? Dokladnie nie widze, ale wychodzi ze w 18 chyba byla owulka.

36,8'c na 3 dni przed @ (ale rtęciowym(. Dopiero na ten cykl kupiłam elektroniczny microlife.. Ja ogólnie nigdy nie mam stanu podgorączkowego.. nawet jak chora jestem.. jak mam 37'c to już obłożnie chora jestem..
ostatnie dwa cykle miały 36, a ten ostatni 34 dni

fifka: fasolka wygląda pysznie, taka wyrazosta i koloroek piekny, juz nie moge sie doczekac w sobote sie tez bede zajadać :-). A tobie może brakuje białka, fasaola ma go sporo, tak mało jadłaś ze musisz teraz uzupełnić ,a białoko potrzebne.
I jak sie dzisiaj czujesz nie odleciałaś w kosmos po fasoli, bo wzdęcie to pewnie miałaś gigant :-D

nie dość ze dzisiaj u mnie pogoda deszczowa, to i tutaj tak smutno :-( i zaraz będę śpiąca,
wczoraj dostałam gatki od teściowej, i nawet fajnie nam się rozmawiało, tylko na wstępie coś zaczynam opowiadać ,i wale Pani, ale mnie zaraz upomniała i już się pilnowałam żeby nie mówić ani mamo ani pani hihihih sprytna jestem

Lamiav no mało brakowało a bym wyleciała w powietrze... całe szczęście brzuch mnie nie bolał :-D Za to mąż ode mnie uciekł a mały walił cały dzień :tak:

Co do teściów to ja szybko się przestawiłam (pewnie dlatego ze obok siebie mieszkamy i praktycznie codziennie się do nich zwracam) ale przyznam ze dziko na początku było :-D

Dziewczyny.. powiedzcie mi jedną rzecz..czy jak miałam skok owulacyjny do 36,6'C i od tego skoku przed 4 dni spadała mi temperatura a teraz się utrzymuje na 36,4'C to bardzo źle? Czy to oznacza że nie miałam owulacji? :(((

mam..widzicie coś ? :):confused:

Hm... z tego wykresu wynika ze w ogóle owu nie było... (Co wcale nie oznacza ze faktycznie nie było) Coś tu jest nie tak, bo po 3 dniach temperatura spadła do poziomu niskich temperatur... :dry: Z tgo co pamiętam to w tamtym cyklu miałaś taki sam problem... Może źle temperaturę mierzysz? Zawsze dokładnie o tej samej godzinie? Nie podnosisz się z łóżka przed mierzeniem? Zawsze w tym samym miejscu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry