• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Amalfi jak bede miała czas to zajrze do was na pewno :*

Idę mojego M budzić i spadamy do sklepu! Mały tak mocno kopie dzisiaj... nie wiem co mu dzisiaj nie pasuję... pewnie za dużo odpoczywałam i go nie bujało... :confused2: Swoją drogą taki to to małe a jakie już silne!! Jak kopnie w pęcherz to potrafi zaboleć...

reklama
witajcie ja od 10 wrzesnia staram sie o dziecko o pierwsze staralam sie 17 miesiecy teraz zobaczymy jak to bedzie @ mam dostac 3 pazdziernika zobaczymy co bedzie a owulacje mialam chyba dzisiaj albo wczoraj bo od 18 boli mnie jajnik albo brzuch ale tak z godzinke dwie nie dluzej wiec niewiem co to ;/

AEL!!! biedaku, co sie jeszcze do Ciebie może przypałętać!!! kurcze, mam nadzieję, że to tylko chwilowe obrzęki, ale nawet mi umknęło, że coś Ci się takiego robiło. A ile przytyłaś od początku ciąży??
Eh, jak mi Ciebie szkoda, daj znać koniecznie ze szpitala co i jak.

Amalfi fajnie, że wpadłaś i to wyjątkowo o mojej porze :-D jak żołnierzyki męża? kiedy masz termin @? trzymam kciuki
a ja jestem z tych nieutalentowanych, nic nie umiem zrobić :-(

Magd.a a co z tym Twoim i dlaczego masz jutro mu sprzątać chałupę? On nie wyczuwa, że Ty mu się wymykasz?

Neciuszka no to w takim razie jeszcze raz gratuluje!!!! :*:*:*

Dziurka to leż!!! Zakaz denerwowania się i poruszania!!!!!

Fifka zjadłabym teraz tą Twoją fasolówkę!!! Nie bądź samolubem i zostaw trochę!!

Magdalena fasolkę po bretońsku a nie fasolówke! Akurat jeszcze jedna porcja została to się podzielę! :*
wegetarianska_fasolka_po_bretonsku2.jpg

Ja to mam dziwne upodobania w tej ciąży... właśnie jem kanapki z serem zółtym w miseczce mam groszek zielony z majonezem i popijam wszystko kakaem... :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry