• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka uszka do góry!! tak to jest niestety... my baby lubimy sobie marzyć o różnych romantycznych zachowaniach naszych facetów... a to ze zrobi śniadanko, a to moze kupi kwiaty... a jak okazuję się ze zapomniał bądź olał to w sercu rozpacz... mój w moje urodziny dał mi kase i powiedział żebym coś sobie kupiła bo on zapomniał wcześniej cos kupić..........................

reklama
Lamiav... zaczęłaś właśnie 11 tydzień ciąży.... obecnie skończyłaś pełne 10 tygodni i już jeden dzień 11 tygodnia mija... Ja jestem w 20 tygodniu. Dokładnie 19 skończyłam i 5 dni 20 tygodnia już za mną. Za dwa dni zacznę 21 tydzień. Suwaczki pokazują skończone tygodnie! Już ci to kiedyś tłumaczyłam :tak:

Ech już trochę lepiej, opierniczyłam walnęłam i może być. Jedziemy do moich rodziców po obiedzie i jednak dziś im powiemy. Chociaż tyle z dnia dzisiejszego będzie :)

A jak byśmy taki zlocik sobie zrobiły oj fajnie by było :)

lamia ja dużo większy brzuchal miałam bez ciąży niż ty :P ty w porównaniu do mnie kruszynka jesteś straszna.

Dziureczko ja teraz jem naprawdę sporo ale zupełnie na wadze nie przybieram..... gin mnie jutro zabije.... Trzymaj się! ja na początku ciąży też leżałam bo co raz plamiłam i brzuch mnie strasznie bolał...

Neciuszka zlot miał być u Ael na jej urodziny :-D skończyło sie jednak tylko na wygrażaniu!

Ja uciekam kochane od was! Idę się zbierać i jade na obiad do miasta z meżem. Nie chce nam się dzisiaj nic gotować...

reklama
neciuszka: ja to juz 3,5 kg przytyłam takze w takim tępie wyjdzie mi ze w ciazy 30 kg przytyję, a co moze to moja jedyna ciąża będzie

zrobimy zlot, ale wątpie czy nam się uda jak jesteśmy zaciążone, am moze pomyslimy na wakacjach wybierzemy miejsce takie prawie po środku drogi dla wszystkich, i umowimy sie na cały dzien

fifka: mołego dzionka, ja zaraz też koncze i ide na autobus

dziurko : jak to mówią jak się popieści to się zmieści :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry