• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziewczyny dziekuje, bo właśnie jak robiłam fotki brzucha to zobaczyłam na zdjęciach jak się tłuściutka zrobiłam :-) szczególnie moje uda jak galaretka hehe - no ale skoro jestem domkiem dzidziusia to musze mieć duzo tłuszczyku zeby dzidzi było ciepło.;-)
Neciuszka: może twój mąż teraz sobie przypomni będzie dla ciebie milutki i spędzicie super dzień.

Oglądacie martyne na tvn, strszne ta corrida, jak te byki atakowały konia normalnie coś mi się robi, ja uwielbiam konie marzę o tym zeby moc z nimi przebywać ale nie mam okazji, sa takie piekne i mądre. A te walki z bykami sa straszne,

Neciuszka mój niby nie zapomniał, ale tak olał mnie w urodziny że pół dnia przepłakałam... wiem że to marne pocieszenie ale na prawde faceci tak jaką niestety....

Lamia jaka ty szczuplutka!! Też brzuszka praktycznie nie masz choć widać kulaczkę pod pępkiem! Mi brzuch wyskoczył koło 18 tygodnia dopiero więc jak co się nie przejmuj :-D

neciuszka : to ciesz sie ze nie masz możliwości oglądać, bo bys się tylko zdenerwowała, mi się juz płakać chce, nie moge pojąć skąd w ludziach taka chęć zabijania , walki z bykami, to jest okropne.
Dawaj adres kochana to wpadniemy i zrobimy imprezkę urodzinową
Zobacz załącznik 393400

tort popijemy szampanem oczywiśći e bez alkoholowo
Zobacz załącznik 393401

fifka: a gdziesz ja szczuplutka, coś się wam na oczy rzuciło, ja jestem kawał baby :-)

Kwiatuszku Dziurka ma bliźniaki!! :-D

Lamia ty nawet nie pisz ze nie jesteś szczupła bo nam się dziewczyny obrażą........ nie napisałam że jesteś chuda a zgrabna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry