• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
co ci pablo zrobil??

u widze ze spia wiec dobranoc kochane milej nocy i kolorowych snow ;-)

fifka trzymam &&&&&&&&&&&& za wizyte ;-) moja dzidzia tez wolniej rosnie z tego co wiem ;-)

Ostatnia edycja:
co ci pablo zrobil??

u widze ze spia wiec dobranoc kochane milej nocy i kolorowych snow ;-)

fifka trzymam &&&&&&&&&&&& za wizyte ;-) moja dzidzia tez wolniej rosnie z tego co wiem ;-)

Dziewczyny wy tak nie patrzcie strasznie na te wymiary usg, bo to są po prostu wymiary umowne, a dzieci rosną swoim tempem. Po urodzeniu to się wyrówna i znowu zacznie się jazda z rośnięciem. Przecież wiadomo, że nie każdy człowiek przepisowo rośnie w przepisowym czasie, tak samo się ma sprawa z naszymi dzieciaczkami w brzuchach.

A ja po 23 już grzecznie z Pablo spałam temu nie pisałam, wkurzył mnie bo musiałam napisać mu cv odręcznie i jego znajomemu bo nie mieli gdzie to druknąć a na dziś potrzebne, ręce mnie okropnie bolały i się z tego bólu poryczałam bo był po prostu obezwładniający. Pablo przytulił i poszlimy spać.

Idę robić wam film, mam nadzieję, że skumam program hihi :-P

Cześć czołem :)

Ja dementuję informację, że mój się pochwalił że za pierwszym się udało to u kogoś innego było ale nie pamiętam. Mój jak narazie się pochwalił tylko jednemu koledze w pracy. Ale jak pójdzie do szkoły i kumpli spotka to się zacznie :-D

matrocha nie przejmuj się ci co nie wiedzą też nam takie głupie pytania zadają, a na chłopa się nie złość bo dobrze zrobił, znaczy że mu zależy :)

A ja dziś cały dzień biegania, jadę przed 8 odebrać brata z dworca i jedziemy oboje do alergologa. Mój kochany Tadzik (lekarz) się strasznie ucieszy na wiadomość :)

Jak wrócę mam nadzieję film obejrzeć :)

Hello :-)
Wczoraj tak zniknęłam bo mi net padł. Ale miałam wczoraj masakre. Myślałam, ze wyląduje w szpitalu.
Kuło mnie w tej pachwinie na maksa, ale to jeszcze dało by rade bo leżałam i było spoko. Ale miałam koszmarne ciśnienie. Myślałam, ze mi klatkę rozsadzi. Nie miałam sił iść nawet po ciśnieniomierz - koszmar. Dzisiaj wstałam i narazie jest wszystko ok. Ale byłam przerażona

hej dziewczyny :) ale Wy ranne ptaszki jesteście :) ja to dzisiaj tak wyjątkowo :P
Ael ja czekam z niecierpliwoscią na film! :)
zafasolkuję to nie dobrze z tym ciśnieniem, jak dzisiaj się to powtórzy to koniecznie do lekarza, w ciąży z ciśnieniem nie ma żartów...

reklama
hej
neciuszka: to mój sobie wymyslił ze za pierwszym razem mu sie udało i ta kwszystkim opowiada - ach faceci, mysli ze jest przez to bardziej męski czy co ??:-)

byłam wczoraj na usg, sdjęcie wstawię po pracy ale opis teraz:
moje dzidzi ma 41,7 mm, serce bije 162/minute miarowe .
Wszystko jest dobrze, dzidzius jest długi, za wczesnie na tą przezierność karkową, ale tak oglądał i mówił ze sie miesci w normie, i jak chce to za 2 tygodnie zebym przyszła ale nie trzeba. Więc nie wiem czy przyjść czy nie?
I zapomniałm zapytać ze oprócz tej wizyty to kiedy następna. Dzidziuś jest super, wkońcu zaczynam wierzyć że noszę w sobie nowe życie, płakać mi się kjuż chce -ze szczęścia i wzruszenia, bo u lekarza to chciało mi się śmiać , bo przy ludziach obcych nie becze.
A i tak lekarz mówił ze dzidziuś jest większy niż 10 tydzien, chociaz wychodzi ze to 10 tydzień

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry