• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ffika: trzyma &&&&&&&&&&& zeby była lepsza dla cibie opinia tej giny, powodzenia
A faktycznie prawie 5 cm to juz duże dzidzi :-) moze za duzo jem i potem małego tłusciocha urodzę???
wiecie ja jednak wolę dziewczynkę, ale ciągle jak coś mówię to tak jak bym miała chłopca, więc nie wiem czy t o taki instynkt czy co.

Kasia.net: gratulacje i obyś przechodziła ciążę lekko i bezproblemowo

Magda: no może i u ciebie coś się szykuje, ale bys miała niespodzianke ;-)

lamia kochana co będzie to będzie aby zdrowe było. A i widzisz, taką podnietę Kasią.Natką złapałam że kochana terz Cię doczytałam. Strasznie sie cieszę,że u Ciebie, u Twojej Fasolinki wszystko ok.

Magda a Ty pamiętaj,że od samego forum się w ciąze zachodzi czasem
:-D
a ja się normalnie poniedziałku doczekac nie umiem

Ostatnia edycja:
Nie ma mowy :-) żadnych dzieci w najbliższym czasie :-p wystarczy mi pies :-D

a w ogóle wczoraj pojechaliśmy mamę M. odebrać z Częstochowy, M. przeszczęśliwy, wsiadamy do windy, a M. do mnie " Madzia ( ohooo coś się dzieje, bez powodu tak nie mówi) bo S. zaproponował mi,że za tyle ile sprzedam mieszkanie to on mi odstąpi dom, zamieszkałabyś ze mną ?, wiesz dzieci miały by gdzie biegać" Ja do niego mówię,że jakie dzieci , a on ,że narazie to psie, ale w przyszłości może ludzkie... zwariuje z tym chłopem..
Wieczorem przeszczęśliwy leżał ( taaak pewnie się cieszył,że mamusia wróciła :-D) a dziś już przygnębiony, bo na 7 do pracy jechał i pewnie dziś koło 21 wróci :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry