• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

zafasolkuje: u mnie tato stwierdził ze na 100 % będzie dziewczynka, mama, siostry, kuzynka chca dziewczynke, a ja dzisiaj sie obudziłam z myslą ze tez chce dziewczynkę, ale pare dni temu chciałm chłopca ;-) ja to chyba najlepiej bym parkę chciała- ale juz wiadomo ze nic z tego bo jednego dzidziusia nosze:))

dziurka: po prac ydam forkę, to zobaczycie moja fasolke :tak:

reklama
SkarbMamy - Magd.a

proszę wykres..

M. cały czas myśli poważnie, ale chyba zauważył,że ja wycofana jestem w naszym związku, może to dało mu do myślenia, bo spimy obok siebie, często nadzy a nie kochamy się.. ostatnio kochaliśmy się 1 dnia dni płodnych w zabezpieczeniu... czyli będzie 3 tyg jak nic nie działo się miedzy Nami..

reklama
zafasolkuje: najlepiej to jedx do chłupy odpoczywaj, nie denerwuj się, o i to najzdrowsze będzie, a praca się nie zawali bez ciebie

magda: no a twój cię nie bałamucił, ze nie cchesz tyle czasu bara bara :-) moj po tygodniu przerwy już jęczy ze ja wcale nie mam chęci, i sie boczy na mnie

dziurka: ja mam takie etapy ze tez mogę wytrzymać długo, ale może to dlatego że późno zaczęłam miałam 22 lata jak z moim obecnym mężem straciłam wianek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry