• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ale on jest przekonany że wszystko co robi to jest idealne, on idealnie tłumaczy, sprząta, nawet parzy kawę- czasami to wariuję z nim.
Jak mnie tak wk.... to mówię mu ze jestem człowiekiem, bo się mogę mylić a nie jak ty jakiś cyborg .
Muszę jeszcze wspomniec ,ze kobiety to wogóle nie kierowcy -według jego mniemania, i czasami jakoś tak dyskryminuję płeć piękną
dzieki dziewczyny za zrozumienie

reklama
ale on jest przekonany że wszystko co robi to jest idealne, on idealnie tłumaczy, sprząta, nawet parzy kawę- czasami to wariuję z nim.
Jak mnie tak wk.... to mówię mu ze jestem człowiekiem, bo się mogę mylić a nie jak ty jakiś cyborg .
Muszę jeszcze wspomniec ,ze kobiety to wogóle nie kierowcy -według jego mniemania, i czasami jakoś tak dyskryminuję płeć piękną
dzieki dziewczyny za zrozumienie
Jak byś o moim męzu pisała, bohater we własnym domu, tylko czasem kopa w zad zasadzić.
Mój tez mnie wczoraj zirytował bo nie mógł zrozumieć, ze ma do mnie nie gadać, bo muszę się wyciszyć. Dopiero jak mordę na niego wydarłam to zamilkną, ale nie dla tego, ze zrozumiał tylko dlatego, ze się obraził.

Widze że jakaś plaga tez wczoraj zrobiłam cichy dzień w domu wogóle sie nie odzywałam bo wiedziałam że jak sie odezwe będzie mega awantura . Więc wolłam sie nie odzywać

zafasolkuje: ale mi się nawet już drzeć nie chcę, wcześniej owszem, jak rozedrę gardło to słychać mnie na zały zamość, ale teraz nie chce mi sie.
A fakt ze chłopy sie częściej obrażają niż baby, i nikt mi nie powie ze jest inaczej.

Mam pytanie:
Zapomniałam zapytać gine, ze wrazie jak bym nie przyszła za 2 tyg. na usg to kiedy mam sie umawiać znowu na wizytę?
Więc jak myślicie w którym tygodniu się zapusywać, zebym znowu za wcześnie nie poszła, poradźcie coś

zafasolkuje: ale mi się nawet już drzeć nie chcę, wcześniej owszem, jak rozedrę gardło to słychać mnie na zały zamość, ale teraz nie chce mi sie.
A fakt ze chłopy sie częściej obrażają niż baby, i nikt mi nie powie ze jest inaczej.

Mam pytanie:
Zapomniałam zapytać gine, ze wrazie jak bym nie przyszła za 2 tyg. na usg to kiedy mam sie umawiać znowu na wizytę?
Więc jak myślicie w którym tygodniu się zapusywać, zebym znowu za wcześnie nie poszła, poradźcie coś
Mój umawia wizyty co 3 tygodnie, ale że ja chodzę prywatnie i nie usmiecha mi się za ładny usmiech co 3 tygodnie 70 zł wydawać. To przeciagam wizyty tak na 3,5-4 tygodnie, no chyba, ze jutro będzie coś nie tak z wynikami to śmigam zaraz jak tylko się wcisnę w kolejkę.

Ja jak mi się będzie tak działo jak sie dzieje od wczoraj, to pewnie trafie na zwolnienie i wizyty będą częstsze. Ale cały czas mam nadzieje, ze się organizm uspokoi i jutro wyniki będa ok

ale tutaj cichutko dzisiaj :-)

Ostatnia edycja:
a jak ja sie ciesze,ze mam teraz święty spokój. Przecież tego swojego zjadłabym z rogami i kopytami pewnie tak by mnie wkurzał.

Co do wizyt dziewczyny to Wam nie powiem bo ja mam teraz w poniedziałek a potem regularne usg. Ale co znaczy regularne w mniemaniu pana doktora?Hm...no teraz bede miała w 9 tyg a potem cos przebąkiwał,że w 12. nie wiem kuźwa, czarna magia

reklama
Witam. widzę że humorki ciążowe dopisują ;) Dziewczyny spokojnie bo z miesiąca na miesiąc będzie gorzej (przynajmniej w moim przypadku tak jest) na początku ciąży śmiałam się jak słyszałam o ciężarówkowych humorkach ale teraz to sama widzę że niewiele brakuje a non stop bym ryczała o wszystko i wszędzie :) nawet filmy głupio się ogłąda bo tylko trochę romatyzmu i ja już z paczką chusteczek..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry