• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magd.a fotki niestety nie dam bo aparat jak na złość odmówił posłuszeństwa i leży w naprawie. A co do samopoczucia to czuję się jak mały słonik chociaż przytyłam tylko 5,5 kg i tylko piłeczke noszę z przodu :-)
dziuraWskarpecie uwierz że z miesiąca na miesiąc to nerwy wcale nie będą mniejsze, cały czas o coś mamusia się będzie martwić i czekać tylko z wizyty na wizytę żeby usłyszeć od lekarza że wszystko w porządku. Ciągle wątpliwości: a czy dobrze Niunia rośnie, czy za mała czy za duża, wystarczająco się rusza albo powinna więcej.. Normalnie oszaleć można ale to takie cudowne szaleństwo

Dzień dobry dziewuszki :-) tak czytałam i widziałam, że temat beznadziejności facetów został poruszony...też miałam z moim wojnę, już miałam ochotę mu powiedzieć, że go nienawidzę, ale się powstrzymałam całe szczęście. DEBIL jeden. Nie będę się rozpisywać o co poszło ale morał jest taki , że jest strasznie nieodpowiedzialny i ma wszystko w dupie. Aż mi ciśnienie podniósł :wściekła/y:

Kurczę od piątku studia się zaczynają :(

reklama
Wróciłam z sądu, bo miałam służbowe sprawy, pogoda cudowna na spacerki, słoneczko świeci, lekki wiaterek.
Laura: jak ja ci zazdroszczę, tak mi się marzy skończyć moje doszłam do licencjata, i na magisterkę nie mam kasy, szczególnie ze musiałabym dojeżdżać do Lublina- także odłozone na nie wiem kiedy :-(

ewika87: pamiętasz może w jakich tygodniach miałaś wizyty u gina???

Ja muszę przyznać ze aż takich humorków to nie mam,, rzadko mi się zdarza wybuchać.

Koleżanki barat ma syna 4 kg, a tydzień temu jej siostra urodziła i też chłopaka.:-)

Zafasolkuję: ale mi robiłas ochoty moze i ja bym kapuśniak ugotowała, tak dawno jadłam że szok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry