• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fifka: no już jestes w lepszym humorze, i spokojna, kochana bardzo dobrze widać ,ja takiego zdjęcia maluszka nie widziałam jeszcze :))

dziurka: ty sie zastanów czy taka teściowa jak fifka ci odpowiada :)):-D tzn. dla twoich dzieci

Lamia noooo, taka swatowa to skarb!
A kochana,odnośnie oglądania romansideł to ja takowych nie ogladam, mnie to nie kręci a na seks-telefon z mężem szans nie ma. Ja mu wczoraj coś tam mówię a on mi że ja to tylko o doopie mysle.

A propo's teściowej. Moja się mnie wczoraj pyta czy ja mam zamiar tak odpoczywac do końca ciązy? no kużwa myślałam,że padne ze śmiechu. Odpowiedziałam jej,że po ciąży tyż tak będę leżała:-D

dziurka: no i dobrze jej powiedziałaś, trzeba było dodać słodkim głosikiem, ze teściowa to będzie przychodzić, sprzątać i obiadki donosic, bo ty będziesz wypoczywać ;-)

A co jej kurna powiedzieć miałam. Ona myśli,że ja leże dla mojego widzi mi się. Co za egzemplarz z tej mojej teściowej to se nawet nie wyobrażacie.
Lamia, a weź wolałabym przymierać śmiercia głodową, jeść suchy chleb i popijać wodą z kibla

reklama
Zafasolkuję w ogóle jak Ty masz na imię bo mnie się nie chce Twojego nicka pisać. No opitalam się konkretnie. Nogi na stole, wokół pety i puszki a w łapie pilot od tv. Co ze mnie za zona.

A w ogóle to jaka bajke mój P. wymyslił dla dzieci to óohohoho, na razie tylko dla chłopców, mówi,że nad dziewczynkami musi pomyśleć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry