• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
zafasol: a przez ciebie ja ka będę gotowała :)) mam nadzieje ze baba na rynku stoi jeszcze z kapichą. A na czym ty gotujesz kapusniak?? Bo moja mama robi pyszny, a jak sie dowiedziałam na czym to nie chciałam jeść, niestety zapach i smak mnie kusiły i musiałam jeść bo taki pyszny

zafasol: a przez ciebie ja ka będę gotowała :)) mam nadzieje ze baba na rynku stoi jeszcze z kapichą. A na czym ty gotujesz kapusniak?? Bo moja mama robi pyszny, a jak sie dowiedziałam na czym to nie chciałam jeść, niestety zapach i smak mnie kusiły i musiałam jeść bo taki pyszny
Moja mama gotuje na żeberkach, a ja sobie zrobię na łopatce wieprzowej, pokroje w takie porcje żeby każdy miał swoja na talerzu.

no ja muszę się zmobilizować i pierogów nalepić i zamrozić póki mam siłę i bądź co bądź nie mam brzucha ktory by mi przeszkadzał. Bo potem to mi się ne będzie chciało robić, a my uwielbiamy pierogi.

Jeszcze godzinka, na zakupy i do domu dotrę pewnie po 16tej, jak zwykle mąż zabrał samochód a ja muszę sie autobusami tłuc :wściekła/y:

reklama
pieką mnie dzisiaj oczy, jestem bardziej senna niż zwykle (jeśli to możliwe), i juz chce do domu. kolezanka wyszła dzisiaj wcześniej więc muszę do 15tej siedzieć ,
a jeszcze tak dzisiaj smutno na forum, tylko my dwie siedzimy ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry