zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
a moze nasze bejbiczki będę grzeczne, tylko jeść spać, jeść spać, czasem kupka :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahahaha ja muszę sprawdzić, może mnie zaczęły kręcić, dzisiaj mam nieziemską ochotę na kapuśniak i koniecznie go ugotuję :-)zjadłam sledzie i stwierdzam ze mnie nie kręca juz;-)
Moja mama gotuje na żeberkach, a ja sobie zrobię na łopatce wieprzowej, pokroje w takie porcje żeby każdy miał swoja na talerzu.zafasol: a przez ciebie ja ka będę gotowała) mam nadzieje ze baba na rynku stoi jeszcze z kapichą. A na czym ty gotujesz kapusniak?? Bo moja mama robi pyszny, a jak sie dowiedziałam na czym to nie chciałam jeść, niestety zapach i smak mnie kusiły i musiałam jeść bo taki pyszny
Ja nigdy nie gotowałam, ale teraz z racji stanu :-) naszła mnie na niego nieziemska ochota ;-)aha, bo ja tak się zastanawiam co mam w zamrażarce, a moze cos dokupię, mąż będzie miał niespodziankę, bo bardzo dawno gotowałam kapusniak

Ja dzisiaj bryka przyjechałam bo rano śmiagałam na te badania, teraz tylko po kapuche mięcho i do domu, ale to po drodze mamJeszcze godzinka, na zakupy i do domu dotrę pewnie po 16tej, jak zwykle mąż zabrał samochód a ja muszę sie autobusami tłuc![]()