• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Moj się przekonuje do tego by być(boi się że padnie mi tam) ale własnie ten kolega mu naopowiadał że prawie zemdlał i ten gamoń się przestraszył. Mam nadzieję że szkoła rodzenia go troszkę oswoi i przekona bo bardzo bym chciała

Mój chce być w pierwszej fazie, ale potem ja się też nie zgadzam, bo ja wiem, że on fiknie. On na krew fika i koniec. A ja się wystarczająco boję, że dostanę ataku i spanikuję i przestanę przeć i w ogóle, żeby się jeszcze o niego martwić

Zobacz załącznik 394391 20 tydzien i specjalnie prosto z brzuszka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry