• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sun u mnie nauki prowadziło małżeństwo z 20 letnim stażem które cały czas się tak zabezpieczali. Nauki były bardzo ciekawe i pouczające dzięki temu. Mało rozmawialiśmy o Bogu... więcej było praktycznych rozmów.

Magda u nas na naukach nie wyrzucili dziewczyny która kłóciła się ze powinno się dawać dzieci na wychowanie lesbijkom i gejom więc ciebie też nie powinni! :-D

reklama
Może to i lepiej,że nie jestem zaręczona :-)

dziś prawie się z chłopem nie widzimy.. on dopiero do domu wraca, idzie na dół zjeść obiad do mnie wejdzie na szybko po torbie i jedzie na trening..

Sun u mnie nauki prowadziło małżeństwo z 20 letnim stażem które cały czas się tak zabezpieczali. Nauki były bardzo ciekawe i pouczające dzięki temu. Mało rozmawialiśmy o Bogu... więcej było praktycznych rozmów.

Magda u nas na naukach nie wyrzucili dziewczyny która kłóciła się ze powinno się dawać dzieci na wychowanie lesbijkom i gejom więc ciebie też nie powinni! :-D

a ja bym nie dała, nie wiem dlaczego.. mogą brać ślub, kochać się, robić wszystko poza posiadaniem potomstwa :-)

Oj Magda nie zaczynajmy tego tematu... dla mnie homoseksualiści nie przeszkadzają ich sprawa i życie... ale też w życiu bym im dziecka nie dała... ale każdy ma swoje zdanie.

doberek;-)

sun kochanie moje ten test 25 byl za slaby mi po badaniu krwi beta pokazala ciaze a test bobo 10mul/ml nie pokazal prawie byl cien i nic wiecej a 2 dni wczesniej acon 10 czuly pokazal cieniutka co dawalam zdjecie wiec nadzieja jest puki @ niema niech nie przychodzi !! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wiem, dlatego jeszcze nic straconego, ale z drugiej strony nie robię sobie zbyt wiele nadzieji...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry