• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Po 26 tygodniu można, przynajmniej u mnie.

A ja to tak codziennie sama. Bo budowa pochłania czas... Kurcze, za piach co poszedł w ziemię daliśmy 2500 :( nie wyrobimy z kasą :( zaczynam łapać doła budowlanego :(

Fifka, ja znalazłam 2 miesiące temu i wybrałam sobie termin na pażdziernik, będę jeszcze na chodzie ale już brzusziem, żeby poćwiczyć
Znajdź szkołę niedaleko Ciebie i sprawdz terminy, lepiej zadzwonić i zapytać się kiedy są zapisy, bo jak są refundowane to na ogół jest full komplet.
Eh ja juz się nie mogę doczekać...

Sil kochana tak to jest przy tych budowach... to taka skarbonka bez dna... A co do małżów to ja też ciągle sama... jedyna niedziela kiedy mam męża dla siebie... a tak codziennie po 12 godzin robi albo i lepiej :-(

Donia ja mam wybraną szkołę, ale właśnie słyszałam ze mam koło 26 tygodnia się zapisać... Kurcze... chyba faktycznie muszę zadzwonić...

Zapisywałam się miesiąc temu do tej mojej. I było już mało miejsc. Zresztą, trzeba było i tak dw tygodnie przed zapłacić...

A ta budowa mnie wykończy. Już wydaliśmy 70 tys i wszystko poszło w ziemię... No dobra, tam jest część narzędzi, co mąż pokupił, ale i tak większość to papierologia, mostek i fundamenty, czyli coś, czego nie widać. A gdzie ściany? Wykończenie?

Heh.... mówie że to studnia bez dna... ale zobacz jak skończycie będziecie mieli swój dom!! Już tylko wasz na zawsze.... budująca perspektywa! Zobaczysz że zostanie ci wynagrodzone!

reklama
dziewczyny, poozcie, juz nie wiem co mam myslec:/ test pozytywny a beta 32,19 mlU/ml i wg tego co pisza w internecie to 3 tydzien ciazy, no i tak powinno byc, ale wg norm laboratorium gdzie robilam ciaza jest od 44 mlU/ml, choc pisza tez ze u zdrowej kobiety bez ciazy beta wynosi od o do 5,42, no to ja mam znacznie podwyzszone... jejuu juz nie wiem...chyba bede musiala ja powtorzyc w poniedzialek

GRATULACJE!!!!!
Ale fajnie :) no to teraz na imprezie będziesz sciemniać, że antybiotyki bierzesz? ;p

A ja jutro zrobię test, dzien po terminie @, jak wyjdzie negatywny to na 100% owulka mnie zaskoczyła.. a co do serduszek to już chyba co miało zadziałać to zadziałało.. myślicie że dziś też powinny być? Boli mnie brzuch jak przy zatwardzeniu ;p i taką kolkę delikatną mam jakby..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry