• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Madziu ja jestem jestem, ale dużo leżę i odpoczywam, ciężko mi się siedzi jak młody kopie, długo też pisać nie mogę bo cierpną mi niemiłosiernie ręce. Ale żyje czuję się dobrze :-) Zrobiłam obiadek na weekend, poodkurzałam nasz pokój i polazłam pod prysznic bo włosy wołały o pomstę do nieba (a wtedy muszę się kopnąć i iść wcześnie pod prysznic bo jak myję włosy to przy późnej godzinie mi się odechciewa jakoś).
Ale jeszcze jestem w dwupaku :-P

Ael za niedługo będziesz się czuła lepiej :-) Wiktor da Ci w kość w inny sposób :P

Fifka to dawaj!!

A ja przeczytałam te dwa opowiadania i mimo, że to była bardzo lubiana bajka przeze mnie w dzieciństwie to teraz się zastanawiam jak coś takiego mogły oglądać dzieci!!! Tam są hasła gorsze niż w Shreku :-p np. było coś, że mała Mi powiedziała jakiejś dziewczynce, że jest idiotyczna a mama muminka do niej: sama jesteś idiotyczna :-D

Nie...nic wam nie pokażę... nagram inny bo Youtube niszczy jakość filmiku i nic nie widać... Znaczy ja widzę bo wiem gdzie patrzeć, ale wy pewnie nic nie zobaczycie bo źle aparat trzymałam...

Ostatnia edycja:
Dawaj a nie gadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y:

A tak poza tym to ja mam pytanie, czy wie ktoś co zrobić żeby po każdym odświeżeniiu strony nie wjeżdżała mi przez cały ekran jakaś przeklęta reklama Cubusa??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry