reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Wiem, że tak troszkę nie na temat ale pochwale się Wam co stworzyłam!!!!!
Zobacz załącznik 394831
Zobacz załącznik 394831
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja dzisiaj chyba swojego w obroty wezmę
zrobię mu niespodziankę po powrocie zpracy, bo ostatnio mieliśmy celibat... bo najpierw on był chory a później ja...

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magdalena fajny!!! Tak patrze na twój brzuszek to mi tak samo rośnie!! Identycznie! Jest tylko nieco mniejszy, ale też tylko kuleczka z przodu! Widać że nosimy chłopaki! 

Oooj Big serdecznie gratulacje!! :-) No i mamy mamusię wystaraną :-)
Madziu śliczny brzuszek :*
Sun beta w porządku co marudzisz, normy laboratoryjne są ORIENTACYJNE! Jeśli nie jesteś pewna powtórz betę w poniedziałek, jak będzie przyrost minimum o 50 % to wszystko jest w najlepszym porządku. Nie panikuj kobito!
Madziu śliczny brzuszek :*
Sun beta w porządku co marudzisz, normy laboratoryjne są ORIENTACYJNE! Jeśli nie jesteś pewna powtórz betę w poniedziałek, jak będzie przyrost minimum o 50 % to wszystko jest w najlepszym porządku. Nie panikuj kobito!
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Fifka no ja też zwróciłam na to uwagę jak wysyłałaś ostatnio zdjęcie!! A próbowałam jeszcze zrobić sobie fotkę z ułożonym imieniem z literek ze scrabble ale niestety samowyzwalacz nie domaga... potrzebny mąż 
Neciuszka skoro gin nie dał przeciwwskazań to myślę, że bez szaleństw możesz oddać się mężowi, ja jak się dowiedziałam to czekałam do pierwszej wizyty u ginekologa (a miałam ją mniej więcej tak jak Ty) więc jak tylko lekarz nie miał nic przeciw to mąż mi nie darował i trzeba było wypełnić obowiązek małżeński
Ael Ty ostatnio tak rzadko do nas zaglądasz, że ja już dzisiaj o Tobie myślałam i chciałam pisać sesemeska czy wszystko w porządku...
Neciuszka skoro gin nie dał przeciwwskazań to myślę, że bez szaleństw możesz oddać się mężowi, ja jak się dowiedziałam to czekałam do pierwszej wizyty u ginekologa (a miałam ją mniej więcej tak jak Ty) więc jak tylko lekarz nie miał nic przeciw to mąż mi nie darował i trzeba było wypełnić obowiązek małżeński

Ael Ty ostatnio tak rzadko do nas zaglądasz, że ja już dzisiaj o Tobie myślałam i chciałam pisać sesemeska czy wszystko w porządku...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magdalena to pierwsza rzecz jaka rzuciła mi się w oczy widząc twój brzuszek! 

reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ja jestem zakochana w swoim brzuszku
mój mąż się ze mnie śmieje, że popadnę w samozachwyt a ja mu zawsze mówię, że to jest jedyna część mojego ciała (aktualnie) która bez zastrzeżeń mi się podoba!!!
Podziel się: