reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Neciuszka no to ja siedzę w domu i pije hektolitry herbaty z cytryną... w nocy śpie w dresach i w skarpetkach żeby się porządnie wygrzać. Jest nieco lepiej ale zdrowa nie jestem 

A ja dzisiaj meża zgwałciłam przed 7... w nocy miałam takie sny erotyczne,ze obudziłam się napalona jak nie powiem kto![]()
Wiesz co? Nie lubię cię
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Czemu?
Trzymałam go w celibacie od jakiegoś tygodnia bo oboje byliśmy chorzy... a dzisiaj obudziłam się z przyśpieszonym oddechem i tętnem to go z molestowałam
Stwierdził ze takie sny mogę mieć częściej! :-)

Czemu?Trzymałam go w celibacie od jakiegoś tygodnia bo oboje byliśmy chorzy... a dzisiaj obudziłam się z przyśpieszonym oddechem i tętnem to go z molestowałam
Stwierdził ze takie sny mogę mieć częściej! :-)
No bo ja kurna nie mogę! A Ty mi o molestowaniu piszesz???!!!!?!?!?!?!?!? Grrrrrrrrrrrr.........
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dobra dobra Ael
Ty bzykałaś faceta jak ja miałam celibat!
Role się odwracają! Później ja będe miała celibat a ty będziesz się bzykać! ;-)
Naciuszka my mieliśmy przerwe z dobre 3 miesiące w zabawach... ale fakt fakt taktem ja miałam zabronione no i krwawiłam...
no i zostałam sama.... :-(

Naciuszka my mieliśmy przerwe z dobre 3 miesiące w zabawach... ale fakt fakt taktem ja miałam zabronione no i krwawiłam...
no i zostałam sama.... :-(
Ostatnia edycja:
A ja nie wiem doktor nic nie mówił że nie wolno a ja z tego wszystkiego nie zapytałam. Biorę tego dupka, ale nie krwawię nic. Chyba standardowe objawy mam jak to że mnie jajniki strasznie ciągną co rusz, a biust tak obolały że nie wiem co z nim robić, jak ktoś ma mniejsze lepiej ma
nie zachacza tak 
Oj biedactwo :* ja z tobą posiedzę

Oj biedactwo :* ja z tobą posiedzę
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Oj Neciuszka pamiętam jak mnie biust bolał na początku... Ale spokojnie, po pary tygodniach ci przejdzie! Całe szczęście bo mnie tak bolały (.)(.) że oszaleć można było....
reklama
Podziel się: