• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Neciuszka no to ja siedzę w domu i pije hektolitry herbaty z cytryną... w nocy śpie w dresach i w skarpetkach żeby się porządnie wygrzać. Jest nieco lepiej ale zdrowa nie jestem :no:

Czemu? :-D Trzymałam go w celibacie od jakiegoś tygodnia bo oboje byliśmy chorzy... a dzisiaj obudziłam się z przyśpieszonym oddechem i tętnem to go z molestowałam :tak: Stwierdził ze takie sny mogę mieć częściej! :-)

Dobra dobra Ael :-D Ty bzykałaś faceta jak ja miałam celibat! :tak: Role się odwracają! Później ja będe miała celibat a ty będziesz się bzykać! ;-)

Naciuszka my mieliśmy przerwe z dobre 3 miesiące w zabawach... ale fakt fakt taktem ja miałam zabronione no i krwawiłam...

no i zostałam sama.... :-(

Ostatnia edycja:
A ja nie wiem doktor nic nie mówił że nie wolno a ja z tego wszystkiego nie zapytałam. Biorę tego dupka, ale nie krwawię nic. Chyba standardowe objawy mam jak to że mnie jajniki strasznie ciągną co rusz, a biust tak obolały że nie wiem co z nim robić, jak ktoś ma mniejsze lepiej ma ;) nie zachacza tak :-D

Oj biedactwo :* ja z tobą posiedzę :)

Ostatnia edycja:
Oj Neciuszka pamiętam jak mnie biust bolał na początku... Ale spokojnie, po pary tygodniach ci przejdzie! Całe szczęście bo mnie tak bolały (.)(.) że oszaleć można było....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry