reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

O tej trosce to ja mu mówiłam już nie raz! I to bezpośrednio!! Że potrzebuje tego żeby się o mnie troszczył, troszkę od czasu do czasu mnie porozpieszczał ale to niestety nic nie daje... ale chyba masz rację, przestanę gotować obiady bo ja też przecież rano sprzątam mieszkanie, chodzę na zakupy i mam prawo być zmęczona! Tym bardziej, że brzuszek coraz większy i naprawdę szybciej się męcze! Postawię sprawę jasno albo sprzątam sama i może pożegnać się z obiadami albo mi pomaga i jest OK!

reklama
Magdalenka tule ci mocno :* No cóż... to są właśnie faceci, mój taki sam... fak mu powiem (czyt. dam liste co ma zrobić) to zrobi, ale sam się nie domyśli żeby mi pomóc....

Martocha
ja dzisiaj cały ranek z małżem oglądaliśmy pod rząd odcinki zaległe Mam talent! Ale niestety później mój poszedł do pracy i dopiero teraz wrócił. Za to jutro będzie labaaaa.....

Sun współczuje sytuacji z rurami... Nie ma nic gorszego niż usterki w domu i nieplanowane wydatki :dry:

A ja byłam u męża w pracy i właśnie wróciliśmy do domu.

Dobry wieczor ciezaroweczki.
Oj widze ze nie tylko moj facet jest dzis nie do zycia.
Posprzatałam dzis mieszkanko i zadzwoniła tesciowa z propozycja czy nie pojedziemy z nimi jutro na piknik powiedziałam czemu nie taka piekna pogoda wiec czeba kozystac.Zaproponowała zeby kazdy cos zrobił do jedzenia i ja wymysliłam ze zrobie ciasto cynamonowe i sałatke ziemniaczana wiec pojechalismy do sklepu po produkty i w tym czasie zadzwoniła Iza moja szwagierka czy pojdziemy dzis do niej na kolacje bo długo sie nie widzielismy itp.Ucieszyłam sie i powiedziałam ze ja jestem na Tak ale musze jeszcze zadzwonic i zapytac o zdanie mojego M bo on pracoje u znajomych podłancza im prad w nowym domu.Wiec zadzwoniłam i zapytałam czy ma ochote isc a on odp ze jest bardzo zmeczony i nie ma siły powiedziałam ok bo ma prawo byc zmeczony bo z tygodniu tez pracuje i nie ma dnia wolnego ale on wrucił do domku o gada mi ze idzie do kuzyna na mecz za sciane bo gra jakas wazna druzyna i musi to obejzec i tym mnie zagrzał bo do swojej siostry zekomo jest zmeczony zeby jechac a do kuzyna na mecz ma siłe isc i tez mu tak powiedziałam to stwierdził ze to nie to samo.....A ja tak sie cieszyłam ze pojdziemy do Izy bo długo sie nie widzielismy.

Dzień dobry, ja już po szkole, jutro nie jadę :-p łeb mi pęka!! strasznie źle się czuje. Jeszcze w dodatku ledwo przyjechałam i K mi popsuł humor... nie wiem i nie potrafię sobie wyobrazić jak można być takim pieprzonym egoistą i samolubem!!!!!

Man nadzieje ze juz sie lepiej czujesz? moze wes Apap to przejdzie....Twoj mezus pewnie podniusł Ci cisnienie i dla tego boli....Ah z tymi facetami czeba miec wiecej cierpliwosci niz do dzieci

Ostatnia edycja:
doberek nocny ;-)
sorki z dopiero teraz ale wczesiej nie milam jak najpierwpracapotem u mammy potem do domkubo zapomnialam telefona... no i sklep i spowrotem do mamy bo maz chory sie leczy w mieszkanku a ja ucieklam od zarazkow ;-) na jeden dzien bo jutro pod wieczor bede spowrotem ;-) wiec dzis leze na calym wyrku ;-) a nogi mnie bola ze hej nachodzilam sie...
widze zewszystkie spia wiec milej nocy kochane ;-)

Czesc dziewczyny :-)ja dzis z samego rana wstalam... 3 razy w nocy budzilam sie siusiu, to samo przedwczoraj :/a wcale jakos wiecej nie pilam przed snem, (.)(.) mnie bola straszliwie, wczoraj po prysznicu nie moglam sie normalnie recznikiem wytrzec :-D i jeszcze do tego sluz mam jak przy owulacji a nie przed @, jeju i do tego 2 kreski na tescie... wybaczcie mi ale ja wciaz nie moge w to uwierzyc,to jakis piekny sen :-)w poniedzialek sprobuje powtorzyc bete a we wtorek pojde do lekarza, bo nie wiem jak mam teraz dupka przyjmowac
Atanku masz racje od zarazkow trzeba uciekac jak najdalej

Witam!

Matko a co to się stało??? :szok: Aż takiej ciszy to nie było baaaardzo dawno!!!

My dzisiaj idziemy na kolację do teściów po raz pierwszy od paru tygodni (zawsze chodziliśmy co tydzień, ale jako że się kłócimy to przestaliśmy) i aż mnie ciarki przechodzą na myśl że pewnie znowu zrobi się gorąco!

A ostatnio była u nas teściowa i też mnie zjeżyła... Powiedziałam jej ze będzie miała już na 100% wnuczka a ona na to (przy swoim jedynym synie) "eh... no trudno... dla matki córeczka jest ważniejsza niż syn" aż mnie zatkało..... Jak ona może mówić ze syn będzie dla mnie mniej ważny.... mojemu mężowi też się przykro zrobiło, bo odebrał to bardzo personalnie... SYN NIE JEST MNIEJ WAŻNY DLA NORMALNEJ MATKI!! Po prostu są inne relację córka matka a syn matka... Oj byłam zła za ten tekst... Bo to dla nich jest ważna dziewczynka bo nigdy jej nie mieli.... Już wnuczek nie jest taką atrakcją....

Ostatnia edycja:
Fifka rzezcywiscie wlos sie jezy na glowie :/ tego to jeszcze nie slyszalam... ale za to moja babcia (od strony ojca) zawsze mowiła, cytuje "dziecka syna nie kocha sie tak jak dziecko córki" generalnie ja bylam dzieckiem syna, wiec ta gorsza wnuczka :/ i wez tu lub taka babcie :/

reklama
Czesc dziewczyny :-)ja dzis z samego rana wstalam... 3 razy w nocy budzilam sie siusiu, to samo przedwczoraj :/a wcale jakos wiecej nie pilam przed snem, (.)(.) mnie bola straszliwie, wczoraj po prysznicu nie moglam sie normalnie recznikiem wytrzec :-D i jeszcze do tego sluz mam jak przy owulacji a nie przed @, jeju i do tego 2 kreski na tescie... wybaczcie mi ale ja wciaz nie moge w to uwierzyc,to jakis piekny sen :-)w poniedzialek sprobuje powtorzyc bete a we wtorek pojde do lekarza, bo nie wiem jak mam teraz dupka przyjmowac
Atanku masz racje od zarazkow trzeba uciekac jak najdalej

Naluś, a robiłaś dzisiaj test?

Do góry