kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Big gratulacje kochana czekamy na fotki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ratunku, poradzcie cos na zaparcia...bo mi brzuch peknie!jak nie urok to sra.czka;-)
sliwki popijane woda nie pomagaja![]()
zostawiłam telefona w pokoju przechodnim skąd idzie się do pokoju szwagra no i jego kobita jest u niego pal licho te ich drzwi ale oni zamknęli te do przechodniego a właśnie jakieś sms przyszły. I weź tu wejdź 
łeb mi pęka!! strasznie źle się czuje. Jeszcze w dodatku ledwo przyjechałam i K mi popsuł humor... nie wiem i nie potrafię sobie wyobrazić jak można być takim pieprzonym egoistą i samolubem!!!!!
jak cały ostatni tydzień wracał o 22 z pracy to co dziennie dostawał świeży obiad pod pysk za przeproszeniem. OCzywiście był już tak zmęczony, że już jak wróciłam to leżał i odpoczywał więc jak przyszłam to sama sobie musiałam posprzątać chociaż z wierzchu!!! Oczywiście jeszcze się na mnie wydarł bo on naprawiał auto a ja tego nie doceniam