Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mowie ci maja z jakies 4 do 5 cm z nozkami ;-) wiec troche duze sa ;-)
a sa w kuli 20 litrowej bo w akwarium mi zdychaly bo ryby im dokuczaly i zabierały jedzonko i glodne byly jak moja siostra wezmie rybki to mam zamiar kupic same zabki i wstawic je wszystkie do 60litrowego akwarium ;-)
iwasku możesz też rybki lekko opiec na patelni bez tluszczu a póżniej wlożyć do drobno pokrojonych i ugotowanych warzyw i wszystko pogotować parę minut
hahahaha my tu gadu gadu o akwariach, rybkach, krewetkach i żabkach a nasza bojąca wyskakuje z postem jak można smacznie przyrządzić rybki :-) masz wyczucie kobieto
jejciu dziewczyny.. nie jestem w stanie Was nadrobić.. przeczytałam tylko ostatnie dwie strony ;p Czy Sun się odzywała? Kiedy Ael masz termin cc?
u mnie dzis 7 dfl i pojawił się zółtawy śluz na wkładce.. czytałam,że moze on się pojawić przed ciążą jak i przed normalnym okresem..,