reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dobranoc!!
Fifka cieszę się bardzo że się wyjaśniło. I po co te nerwy??? nu nu nu<grozi paluchem> Nie wolno maluszka denerwowac pamiętaj!
Dziureczko dziękuję kochana:* Ja też kibicuje Twoim skarbeńkom
Bojaca
Muszę coś wykombinować z tą rybką więc zobaczymy
Dziękuję
I ja zmykam do łóżeczka. Jutro pierwsza wizyta w szkole rodzenia . Jestem ciekawa wrażeń mojego szczescia
Dziureczko dziękuję kochana:* Ja też kibicuje Twoim skarbeńkom
Bojaca
I ja zmykam do łóżeczka. Jutro pierwsza wizyta w szkole rodzenia . Jestem ciekawa wrażeń mojego szczescia
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Atanku golfik super
teraz podobno ma się zepsuć pogoda;/ dzisiaj ponoć był najładniejszy dzień w październiku :/
Dzizas ja z rybkami też miałam przeboje ale to dawno temu...
na początku był szał a później nie miał kto akwarium myć.... 
Ael porządki w pokoju Wiktorka zrobione ??:> Jak tam Twój w pracy ? trzyma się jakoś??
Ja jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną .... zobaczymy co z tego wyjdzie....
Ostatnio jakoś mało wpisów na forum :> Wchodzę rano i wieczorem a tu tak mało do nadrabiania że wszystko ogarniam
Ja się pytam co tu się dzieje że taki "mały ruch"?
Dzizas ja z rybkami też miałam przeboje ale to dawno temu...
Ael porządki w pokoju Wiktorka zrobione ??:> Jak tam Twój w pracy ? trzyma się jakoś??
Ja jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną .... zobaczymy co z tego wyjdzie....
Ostatnio jakoś mało wpisów na forum :> Wchodzę rano i wieczorem a tu tak mało do nadrabiania że wszystko ogarniam
this is important
Kobity dzień doberek 
Strasznie natworzyłyścieeeee
coś ostatnio mało piszecie. Ja znów dospać nie mogę :] ale to nic zwlokę mojego i za godzinę podejmę próbę zrobienia badań
mam nadzieję przepisać to co mi kazał zrobić na poz i nie płacić 
Strasznie natworzyłyścieeeee

zafasolkujęodzaraz
Siemano z rana:-)
Powiem, Wam, ze odpukać, ale od skoku ciśnienie w piątek około godziny 10 (spowodowane zachowaniem innego człowieka) narazie jest spokój :-) gdyby nie przedwczorajsza migrena, można by rzec jest idealnie :-)
Martwi mnie to co zaczyna się dziać za oknem. Zanosi się na deszcz, a ja przytargałam tylko parizolke made in kiosk ruchu.
Powiem, Wam, ze odpukać, ale od skoku ciśnienie w piątek około godziny 10 (spowodowane zachowaniem innego człowieka) narazie jest spokój :-) gdyby nie przedwczorajsza migrena, można by rzec jest idealnie :-)
Martwi mnie to co zaczyna się dziać za oknem. Zanosi się na deszcz, a ja przytargałam tylko parizolke made in kiosk ruchu.
zafasolkujęodzaraz
Matko i córko, jakiego ja mam lenia. Co ta ciąża ze mną robi :-).
reklama
miq
Witam piękne
Spieszę z rana z nowinkami. Jestem ciocią
maluszek urodził się ok 23 przez cesarskie cięcie, miał główkę owiniętą pępowiną i troszkę był za wysoko i musieli ciąć. Dostał 8 na 10 punktów. Waży 3.200 i ma 53 cm. Ma długie pazurki i narazie jest blondynkiem
A u mnie hmmm przyszedł @ więc cykl mam 34 dniowy, sprawdzałam na tych kalkulatorach dni płodnych i każdy pokazuje inaczej
Spieszę z rana z nowinkami. Jestem ciocią

A u mnie hmmm przyszedł @ więc cykl mam 34 dniowy, sprawdzałam na tych kalkulatorach dni płodnych i każdy pokazuje inaczej

Podziel się: