reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Mig gratulejszyn, jak mawia moja siostra ciotka swoje prawa ma ;-)
Trzymam kciuki za kolejny cykl, kup sobie testy owulacyjne w rossmanie jakieś 10 zł. Sprawdź w necie kiedy mniej więcej mogą się pojawić dni płodne i badaj testami i gzijjjjjj sie do woli ;-)
W wynikach badań mam leukocyty w moczu na poziomie 25/ul - co to może znaczyć?
I trochę RBC w morfologii mam niskie 4,29 a norma 4,20-5,20
Trzymam kciuki za kolejny cykl, kup sobie testy owulacyjne w rossmanie jakieś 10 zł. Sprawdź w necie kiedy mniej więcej mogą się pojawić dni płodne i badaj testami i gzijjjjjj sie do woli ;-)
W wynikach badań mam leukocyty w moczu na poziomie 25/ul - co to może znaczyć?
I trochę RBC w morfologii mam niskie 4,29 a norma 4,20-5,20
Ostatnia edycja:
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Dobryyyyy
Miq ooo no to gratuluje slicznie, ciotka to czasem ważniejsza niz babcia
Fasola...idę do Cię w krzok
Magda no i było w końcu co czy nie?
Magda no i było w końcu co czy nie?
Witam piękne
Spieszę z rana z nowinkami. Jestem ciociąmaluszek urodził się ok 23 przez cesarskie cięcie, miał główkę owiniętą pępowiną i troszkę był za wysoko i musieli ciąć. Dostał 8 na 10 punktów. Waży 3.200 i ma 53 cm. Ma długie pazurki i narazie jest blondynkiem
A u mnie hmmm przyszedł @ więc cykl mam 34 dniowy, sprawdzałam na tych kalkulatorach dni płodnych i każdy pokazuje inaczej![]()
A mierzysz temperaturki?
miq
niestety nie, pracuje na 3 zmiany więc to odpada, a z tego co czytałam to jest najbardziej wiarygodne, chyba ze można, ale z tego co wiem to musi być stała godzA mierzysz temperaturki?
zafasolkujęodzaraz
Ja w sumie na różnych sprawdzałam, u mnie cykl był 28 dni i liczyłam dni płodne tak od 10 do 18 dnia, ale przez 3 cykle kiedy to sprawdzałam owulacje raz miałam w 14 dniu, raz w 15, a raz mi wykazałao w 13 i w 16 też były dwie kreski na teście i w tym cyklu zaciążyłam.Zostałam nominowana na chrzestną, heh postaram się im pomagać to bardzo młodzi rodzice, dlatego tak to przeżywam.
A wy jakim kalkulatorem przeliczacie sobie dni płodne, sprawdziłam 5 różnym i wyniki sa bardzo rozbieżne
Magd.a
Dobryyyyy
Magda no i było w końcu co czy nie?![]()
Kasia nie było nic :-( przyszedł usiadłam na łóżku powiedziałam,że przepraszam,że zachowałam się nieodpowiednio, on do mnie tylko " nie gadaj tyle tylko chodź się przytulić" no i jak się przytuliłam to usnęłam

reklama
zafasolkujęodzaraz
Kasia nie było nic :-( przyszedł usiadłam na łóżku powiedziałam,że przepraszam,że zachowałam się nieodpowiednio, on do mnie tylko " nie gadaj tyle tylko chodź się przytulić" no i jak się przytuliłam to usnęłam![]()
łoooohohohoho cos Ty takiego zrobiła?
Podziel się: