reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No ja na pewno będę oglądac chociaż wiem, że będę siedziec i sama do siebie klnąc a mój mąż się będzie wkurzał ale lubię tego typu tematy... pokazują jak w 21 wieku traktuje się kobiety w niektórych częściach świata...

reklama
Fifka ja też lecę na pw do ciebie :) szkoda że połów się nie udał myślałam że będziesz rybką częstować.

Ja zjadłam właśnie pomarańczę i kiwi.

Ja też będę oglądać o ile nie zapomnę ;) jak coś przypomnieć. Mam kilka książek z tego typu historiami właśnie.

Witam Was dziewczęta :D
Mam pytanie, czy mogę wziąć normalną kąpiel? gorącą? SZanse na ciąże jakieś są ,więc nie wiem czy to dobrze by zrobiło..- raczej nie pomogłoby nie?

Miq z tego co się orientuje to o tym facecie będzie jutro, albo w piątek...

Magdalena ja też lubię takie filmy... później zła na siebie jestem za takie oglądanie bo to przeżywam... Na Discovery był też taki podobny program to kobieta się wypowiadała, jak zwyrodnialcy współżyli na jej oczach z jej 2 letnią córeczką... po czym ja zabili... Matkę również zgwałcili wielokrotnie i odcięli jej dłonie... te bestie bo nie wiem jak ich nazwać zostali kompletnie bezkarni, bo w tamtych krajach kobieta nie ma żadnych praw...

Martocha kąpiel tak, ale nie gorąca... ja jedną ciąże przez gorącą kąpiel poroniłam... znaczy nie wiem czy przez to, ale dostałam krwawień po tej kąpieli a na drygi dzień było po wszystkim....

Ostatnia edycja:
Fifka a czytałaś książkę "Spalona żywcem" na faktach??? Jeśli nie to polecam!! Nie dośc, że zrobili głównej bohaterce taką krzywdę to jak leżała w szpitalu to traktowali ją jak jakiegoś śmiecia!! Zero współczucia! Mieli wręcz nadzieję, że ona umrze zamiast ją ratowac!!

Ok dziewczęta ja uciekam bo siedzę u teścia i już trochę długo!! :-p Jutro kurier ma przyjechac i zabrac laptopa i do 5 dni przywieźc z powrotem... ale różnie to bywa z tymi reklamacjami więc nie wiem kiedy do Was zajrzę!!!
Fifka wyślę Ci mój nr kom na PW i bardzo proszę w razie czego, żeby relacjonowac czy Ael już czasem nie rodzi :p jeśli nie będzie to dla Ciebie kłopot oczywiście!!!
Miłego wieczoru!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam z tego typu tematyki
"Kiedyś byłam księżną"
"Honor albo śmierć"
"Honor kobiety"
"Safiya żyję dzięki wam"
"Kwiat pustyni"
"Piórko na wietrze"

A i jeszcze "Żona mormona"

Do góry