reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziurka: o dziekuje bardzo, czuje się bardzo dobrze, tylko mam nadal lenia, ale to nic nowego.
Muszę zbierać energię i cierpliwość bo męża syn u nas teraz bedzie przez tydzien albo dłużej, a wchodzi w wiek buntowniczy i tylko z kolegami by latał, a ja musze sie nie stresować, więc nie wiem jak to będzie. Jeszcze mu nie powiedzielismy, a wczoraj z mężem rozmawiałam ze najlepiej będzie powiedzieć mu jak będzie wiadomo czy chłopak czy dziewczynka, to sie konkretnie powie ze będziesz miał brata lub siostrę.
A ty kochana jak sie masz, jak twoje dwa szkraby? no i ty podwójna mamus:-)ko , męcza cie mdłości?
gratuluje następnego tygodnia ;-)

zafasolkuje: aha,. tak porównuje ceny w różnych rejonach Polski, myslałam ze u mnie to najtaniej będzie bo biedny region, no i duże bezrobocie, ale wychodzi ze podobnie sie płaci, usg 80, konultacja 80 i każde inne 80 zł , wiec jak chce gadać z lekarzem i usg to 160 zł sie nalezy :-)

Ostatnia edycja:
Lamia a my się mamy całkiem nieźle. jak się leży i się gapi w sufit to ciężko się zmęczyć.Ale ogólnie nie jest źle a mdłości...no liczyłam się z nimi i przez 2,5 roku psychicznie się do nich przygotowywałam.
Dla 12-latka to pewnie spaghetti, naleśniki z jakimś nadzieniem i..nie wiem, moje dziecko wcina wszystko prawie, prócz męsa:P

fasola a pewnie smak tyz bedzie lekko zdechły:P

reklama
dziurka: no na jutro to mąż na bank smazy placki ziemniaczane, a jak mi sie zechce to sos zrobie, a jak mi sie nie zechce to ze smietaną tez uwielbiam i mały tez lubi.

Przydałoby cie sie coś na suficie wytapetować , to miałbyś co robić ;-)
a jak mężuś, pewnie usycha z tęsknoty teraz to już za waszą trójką, kiedy wraca ?

zafasolkuje: a ser feta mozna jeść ?

o kurde, lece na autobus, bo chce wyjsc wczesniej papap, moze potem sie odezwę , pozdrawiam te dziewczyny z ktorym i dziś nie klikałam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry