reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

atam: to papapa

a gdzie to reszta dziewczyn się podziała? wiem ze pogoda marna, ale chyba wszystkie nie spia

ale nudy- no weźcie dziewczyny piszcie coś, bo ja znowu o jedzeniu mysle, czuje sie juz tak dobrze ze muszę nadrobić te pare dni niejedzenia.
Mam chęć na placki ziemniaczne z sosem po węgiersku - ummm pycha

Ostatnia edycja:
reklama
kochana ja co najwyżej sos mogę zrobic, bo smażeniem placków zajmuje sie mój mąż :-), tak jak i naleśników, bo ja nie mam cierpliwości, a on robi pyszne placki , chrupiące.

Ja na balkonie nic nie mam, bop mam tak beznadziejny balkon - jest duzy i niby fjany, ale jego ustawienie do dupy, bo blok jest w kształcie litery L i ja mieszkam w tym rożku w krótszej części , a mam blok na przeciwko więc z kazdej stron y ciemno, do 11 słonce poświeci i ciemnica w d.p. także nie korzystam jedynie pranie wieszam. A mam jeszcze tak ze z boku balkony normalnie na wyciągnięcie ręki okno ma sąsiad, wiec tragedia

kochana ja co najwyżej sos mogę zrobic, bo smażeniem placków zajmuje sie mój mąż :-), tak jak i naleśników, bo ja nie mam cierpliwości, a on robi pyszne placki , chrupiące.

Ja na balkonie nic nie mam, bop mam tak beznadziejny balkon - jest duzy i niby fjany, ale jego ustawienie do dupy, bo blok jest w kształcie litery L i ja mieszkam w tym rożku w krótszej części , a mam blok na przeciwko więc z kazdej stron y ciemno, do 11 słonce poświeci i ciemnica w d.p. także nie korzystam jedynie pranie wieszam. A mam jeszcze tak ze z boku balkony normalnie na wyciągnięcie ręki okno ma sąsiad, wiec tragedia
Ja mieszkam w domku jednorodzinnym. Mama zaraziła mnie prowadzeniem ogrodu i miałam sporo kwiatów. Pozostałe sa pod zadaszeniem, więc beda stały do mrozów. A te balkonowe są narażone na deszcz i muszę je zdjąć, żeby sadzonki później odsadzić.

no to fajnie ze to lubisz robic, ja chyba bym sie nie nadała, juz sie od paru lat zamierzam z zasadzeniem ziół u mamy na działce, i jakoś nie mogę sie zabrać. A teraz jak w ciązy jestem, to mam wymysliła ze całkiem zasieje na działce trawke i zrobi plac zabaw dla dzidziusia- wiec raczej do mojego planu nie dojdzie.
Ja za to uwielbiam, malowac, kiedyś projektowałam mode, ale zaprzestałam odkąd zamieszkałam z mężem, - smieje sie i mówię ze on mi wene twórcza zabił :-). Teraz już zostało mi tylko decoupage, ale czekam na zimne wieczory, mam juz kupe butele, pudełk do obróbki ti będe miała co robić. no i książki moje kochane, które uwielbiam czytać, lecz niestety odkąd jestem w ciązy nie mogę się skoncentrowac i chyba ze 2 przeczytałam co do mnie niepodobne, bo starałam sie około 6-8 czytać miesięcznie. ciaza zamiast mnie uskrzydlać to rozleniwiła mnie totalnie

oo, to chętnie zobacze jak to wygląda, ja na styropianie nie robiłam, ale zastanawiam sie na kupieniem do decoupage, bombki, bo są na allegro, tylko nie wiem czy mi to wyjdzie, ale te twoje trójkąciki mnie zaciekawiły :-)

reklama
Do góry