reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
nalaa ja to ci powiem że nie wiem bo mnie inaczej wychodziło z obliczen a na usg wyszło inaczej, znaczy sie wiek dzieciaczków wyszedl inny

ło jezusie zakochałam się normalnie, jak ja tap madl nie oglądałam nigdy tak dzis foty zernełam no i....padłam, ugotowana

Ostatnia edycja:
na suwaczku dziewczyny mają skończone tygodnie w Twoim przypadku zakończyłaś 3 tydzień i masz 4 dzień 4 tygodnia :-) za 3 dni skończysz 4 tydzień i zaczniesz 5 ;-)
a nie, no to jak na 4 tydzien to beta sie jak najbardziej zgadza, bo ja myslalam ze to 3, no ale 3 to pewnie zaraz po implantacji :-) a mi zostal jeden dzien w takim razie do 5 tygodnia :-) bo to beta z wtorku

A co tu taka cisza :P

Ja też chyba we wtorek idę :D

Normalnie ozłocę chłopa mego marudziłam że napiłabym się mirindy i zjadła kinder bueno. Śwagier wraca z pracy i co mi od męża przynosi? :D

jejuuu dziewczyny!!! odebralam wynik bety... mam 387 :szok: a to wynik z 3 tyg i 4 dzien, a wg tych przedzialow w 3 tyg. jest miedzy 5,8 a 71,2, czy to sie jakos inaczej liczy i w tym czasie naleze juz do 4 tygodnia? ale teraz juz mam pewna pewnosc :-) jestem w ciazy :-)

Nala to jeszcze raz gratuluję!! Beta jak najbardziej w porządku ja jakoś w 34dc bete miała 270 więc też byłam jakoś w 3 tygodniu.

A ja wczoraj zamówiłam kilka bluzeczek ciążowych (dziękuje Magdalena za link :* ) I zaraz z mężem jedziemy kupić mi jakieś butki!! Stwierdziłam, ze muszę zacząć bardziej o siebie dbać bo zaczynam mieć jakieś stany depresyjne od tego siedzenia w dresach w domu... Jak się kobieta umaluję i wystroi pięknie to od razu się lepiej czuję!

A dzisiaj te byłam w sklepie z ciuchami ciążowymi i widziałam zimowy płaszcz ciążowy!!!!!!!! był piękny i tak samo droooogi :szok: Maż też się w nim zakochał i stwierdził ze kupi mi prezent na rocznicę!! :-D Jej!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry