Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kiedys tak sobie myslalam, a teraz zobaczymynalaa: niogdy noc nie wiadomo, za to lepiej tak hurtem, nie trzeba w ciązy znów być ,starać sie i najważniejsze dwa lub trzy razy rodzić :-)
a nie, no to jak na 4 tydzien to beta sie jak najbardziej zgadza, bo ja myslalam ze to 3, no ale 3 to pewnie zaraz po implantacji :-) a mi zostal jeden dzien w takim razie do 5 tygodnia :-) bo to beta z wtorkuna suwaczku dziewczyny mają skończone tygodnie w Twoim przypadku zakończyłaś 3 tydzień i masz 4 dzień 4 tygodnia :-) za 3 dni skończysz 4 tydzień i zaczniesz 5 ;-)
no to ja sie pewnie dowiem we wtorek bo ide na usg :-) juz sie nie moge doczekacnalaa ja to ci powiem że nie wiem bo mnie inaczej wychodziło z obliczen a na usg wyszło inaczej, znaczy sie wiek dzieciaczków wyszedl inny
ło jezusie zakochałam się normalnie, jak ja tap madl nie oglądałam nigdy tak dzis foty zernełam no i....padłam, ugotowana
jejuuu dziewczyny!!! odebralam wynik bety... mam 387a to wynik z 3 tyg i 4 dzien, a wg tych przedzialow w 3 tyg. jest miedzy 5,8 a 71,2, czy to sie jakos inaczej liczy i w tym czasie naleze juz do 4 tygodnia? ale teraz juz mam pewna pewnosc :-) jestem w ciazy :-)
Maż też się w nim zakochał i stwierdził ze kupi mi prezent na rocznicę!!
Jej!!