reklama

Starania po raz pierwszy :)

miq: sam z takiego pomysłu skorzystam, jak mi się gdzieś u znajomych dzidzi urodzi :)) bardzo fajne

fasolka: ja to w pracy też bym nic nie robiła, w domu to mnie tak nachodzi ze czasami po pracy od razu na kanapę się walne i leże czkam aż mąż obiad poda :) a czasmi to bym coś porobiła bo mam chęci
o może mi się chce loda, ale jeszcze nie wiem muszę pomyslec :)
na razie pije sok z marchwi

reklama
Hej dziewczyny :)
Dawno tu nie pisałam, ale wczoraj byłam na usg i wyszło na nim, że Niunia jest ułożona miednicowo, jest mało wód płodowych no i już łożysko III stopnia...
shocked.gif

Powiedziała, że w związku z ułożeniem dzidzi najprawdopodobniej będzie cesarka i że już raczej się nie odwróci tym bardziej, że ma mało wód... a co Wy o tym myślicie? myślicie, że ma jeszcze jakieś szanse?
No i dzisiaj poczytałam o tym łożysku III stopnia i się przeraziłam... ponoć to dużo za wcześnie, i jest to groźne dla dzidzi, zazwyczaj trzeba wywołać poród wcześniej i oznacza, że ciąża jest już praktycznie donoszona... Lekarka kazała się bacznie obserwować i jak tylko cokolwiek mnie zaniepokoi, od razu jechać na IP... nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć... ogólnie jestem podłamana...

lilydelux: nie wiem co ci poradzić ,bo pierwsze słysze o tym 3 stopniu łozyska, ale musisz sie słuchać lekarza lub skonsultowac sie z jeszcze jednym dla pewności, może w szpitalu do porodu powinnaś lerzeć ,zeby byc pod stała obserwacją . Nie załamuj się będzie dobrze, musi być dobrze . Ale jak jesteś w kropce to znajdź 2 lekarza jak ocś jest nie tak lepiej mieć 2 opinie, tak myslę

witam moje kochane w nocy mialam dreszcze i wymiotowalam raz ale juz jest ok to chyba cos mi kolacja zaszkodzila:(
co do pizzy to moszesz jedna zrobic wegetarianska bez miesa z samymi warzywami pieczarki papryka cebula no i co tam jeszcze lbisz ja taka najbardziej lubie

wiecie co jestem jak narazie zadowolona z tego mikroskopu owulacyjnego super pomiar mozna robic nawet kilka razy dziennie a pozniej jak juz sie uda zajsc w ciaze nawet moze słuzyc jako zapobieganie ale ja narazie potrzebuje go aby zajsc a wiec wczoraj juz zaczeł pokazywac tzw paprotki troszke a dzis juz jest masaich wiec wynik pozytywny to bedziemy dzialac hi
jak pokazywalam mojemu m to był w szoku ze takie g... potrafi pokazac takie rzeczy wiec jak narazie zakup udany oby posłuzył jak najlepiej i przyniósł rezultaty

Kwiatuszku, a powiedz mi jak on działa? musisz mieć śluz-zeby go pod mikroskop brać? Ja peirwszy raz o czyms takim slysze..

Kwiatuszku, a powiedz mi jak on działa? musisz mieć śluz-zeby go pod mikroskop brać? Ja peirwszy raz o czyms takim slysze..

wysle ci linka mikroskop owulacyjny-Mikroskop owulacyjny
ja badam sline gdyz sluzu mam zazwyczaj malo i jak probowalam to na sluzzie nic nie pokazywalo a na slinie owszem
mozesz poczytac w googlach tez
to urzadzonko jest malo znane jeszcze ale oby przyniosło rezultaty

o neciuszka
: ty leniuszku, aleś sie wybyczyła, pozazdrościć,;-) a mnie kręgosłup dopadł, za duzo dizisja przed kompem siedze.
kobiety napisze wma coś obrzydliwego, normalnie mam wzdęcie gigant (zapewne po pomarańczxach) iczekam tylko żeby wyjść na dwór lub żeby koleżanka sobie poszła, bo normalnie chce sobie swobodnie i porządnie pierdnąć :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry