reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
podsmażam malutką cebulkę na łyżce oleju do tego, 2 łyżeczki keczupu, spora łyżeczka musztardy, łyżeczka majonezu, 2 wyciśnięte ząbki czosnku, troszkę pieprzu, łyżeczka przyprawy do pizzy, wymieszać i wypaćkać tym ciasto po wierzchu - rewelacja nadaje taki specyficzny smak pizzy

Pochwalę się Wam moim dziełem:)

Załączniki

• P1012183.jpg
    P1012183.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 67
  • P1012184.jpg
    P1012184.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 56
  • P1012185.jpg
    P1012185.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 60
witam moje kochane w nocy mialam dreszcze i wymiotowalam raz ale juz jest ok to chyba cos mi kolacja zaszkodzila:(
co do pizzy to moszesz jedna zrobic wegetarianska bez miesa z samymi warzywami pieczarki papryka cebula no i co tam jeszcze lbisz ja taka najbardziej lubie

wiecie co jestem jak narazie zadowolona z tego mikroskopu owulacyjnego super pomiar mozna robic nawet kilka razy dziennie a pozniej jak juz sie uda zajsc w ciaze nawet moze słuzyc jako zapobieganie ale ja narazie potrzebuje go aby zajsc a wiec wczoraj juz zaczeł pokazywac tzw paprotki troszke a dzis juz jest masaich wiec wynik pozytywny to bedziemy dzialac hi
jak pokazywalam mojemu m to był w szoku ze takie g... potrafi pokazac takie rzeczy wiec jak narazie zakup udany oby posłuzył jak najlepiej i przyniósł rezultaty

fASOLKA: dzieki, jutro wypróbuję

kaiwtuszek: no to super ze dzien zero nadszedł, starajcie się z przyjemnoąsci trzymam &&&&&o przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

miq: super, na prezent pomysł, tylko chyba duzo roboty :)

zjadłam loda, i tak mnie wychłodziło, ze az musiałam sie ubrac w sweterek, ale ja nie o tym
laski jakiego ja mam lenia masakra, zachodze do domu i mam mrowie energii, a w robocie jest masakra, nic mi sie nie che - nic, kompletnie nic

reklama
Dla mojego chrześniaczka, maluszek ma już 2 dni;) ja wiem czy tak dużo, droszke biegania po sklepach, żeby kupić te pierdołki(w środku są jeszcze kosmetyki) pampersy trzeba pozwijać w ruloniki i zawiązać gumką, zaczęłam robić ok 10.00 i skończyłam jak wkleiłam Wam zdj. Jeszcze pod spód muszę dać papierową serwetkę i owinąć w celofan i gotowe, ale jaka frajda. Cieszę się, że się Wam podoba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry