reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziurka: a szkoda,szkoda, zawsze marzyłam żeby mi ktoś wydziergał taką ala sukienkę z włóczki :))).
Zrobiłam sobie kawę, mysle ze raz na 2 tygodnie nie zaszkodzi, a może mi wręcz pomoże i pogoni mnie, bo mnie brzusio cały czas boli, od zaparcia.

Robił mi męzuś ostatnio fotkę do dowodu, tyle napstrykał ze nie wiem którą wybrać ,no stralismy sie bardzo, ale niestety ja kto jest ze na takim zdjęciu zawsze wyglądam jak jakiś koczkodan. Jeszcze teraz dodatkowo już twarz mi się zaokrągliła, więc tyle się męczyliśmy a i tak wyszłam kipskawo , no ale lepiej niz u profesjonalnego fotografa :-), wkońcu moze ten dowód zmienie i bede miałą spokój ;-)

dziurka: no nie, kiedyś mi opowiadął że jak był młodziutki to bardzo lubił, i nawet sobie sam wywoływał fotki czarno białe, a że i ja lubię robic zdjęcia, to kupiliśmy sobie prezent po slubie lustrzankę cyfrową, i tak próbujemy coś cykać. A że z nudów nie mieliśmy co robić ,a mój dowód już chyba stracił ważność, bo po slubie nie zmieniłam to tak zaczeliśmy cykać zdjęcia i cos tam wyszło. Może jak się podszkoli to będzie z niego fotograf ;-), niestety mieć dobry aparat to wcale nie znaczy robić dobre zdjęcia, trzeba cwiczyć ,i ćwiczyć zeby zrobić fajne ujęcie .
Dostałaś moją wiadomość ?

Plecam przy okazji taką zabawę w sesję - po 30 minutach, to już nie mogłam wytrzymać i tak się śmialiśmy z moich min że szok, bo już zmęczyło mnie takie sztywne pozowanie,:) mieliśmy przy tym kupę zabawy .

Ostatnia edycja:
no chyba sie okazało, alejeszcze nie na 100% ze tesc ma imieniny 18 listopada, więc, mam być może na razie spokój, a tak pli i trunki procentowe lubi, ale ma ich spora kolekcję. Wiece jak sie okaże ze to za miesiąc ,to porostu upiekę jakieś pyszne ciacho i kupimy mu jakies czekoladki bo lubi i tyle, a on lubi ciasta i słodycze. a ja wyjdzie ze dzisiaj to sie ciacho kupi - i o problem z głowy. Mojemu tacie to mam łatwo bo mu zawsze jakiś drobiazg typu żel pod ,prysznic, perfumy lub krem do twarzy daje i on jest zadowolony lub tez ciachi piekę bo on uwielbia moje wypieki :))chociaż nie zawsze mi wyjdą. ;-)

ej no kobiety co wy takie cieche???

Ostatnia edycja:
o widzisz, i mi by się przydał spacer, bo jakoś nie mam chęci na jedzenie, zjadła mtylko 2 kanapeczki i teraz wciskam pomarańcze, dzisiaj stawiam na owoce,
A jutro przychodzi do mnie siostra z nowym chłopakiem, a ja mam piec 3 pizze i chce zrobić każdą inną, musze po necie pobuszować jakies przykłady.
Napewno jedną robię z mięskiem kebab-gyros, a dalej nie amam pomysłu

używałyście kiedyś drożdży suchych ?? do pizzy bo ja zawsze świeże ale mysle zeby teraz spróbowac te suche tylkio nie wiem czy na nich wychodzi?

reklama
ja w takiej u nas pizzeri taka lubie i spróbuję ją zrobić w domu :
sos, ser, gyros zapiekany, chrupiąca sałata lodowa, świeży pomidor i ogórek, cebula czerwona, oliwki, ser feta, całość w sosie czosnkowym
tylko pomidora zawsze na coś wymieniam bo oni dają w skórce i zawsze tak rozmięka, wymieniam na kapary lub kukurydze:0

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry