reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku więc życzonka będą jutro:)
Mój sufit stwierdzam że nadaje się do malowania. A wymiotować no to wymiotuję, umorduje mnie zwłaszcza rano ale przynajmniej czuje że jestemw ciąży

Ewika chyba każda młoda mam boi się porodu. Ale zobaczysz będzie dobrze

reklama
Foty proszę...:P

Taa proszę

Zobacz załącznik 396868Zobacz załącznik 396869Zobacz załącznik 396870Zobacz załącznik 396871Zobacz załącznik 396872Zobacz załącznik 396873Zobacz załącznik 396874Zobacz załącznik 396875
pencil.png

Cześć Dziewczyny :)
ja jutro testuje, wiec trzymajcie kciuki proszę..
Martwie się głównie tym,że cycki mnie w ogóle nie bola-a wiem że to bardzo popularny symptom :(
Tempki na wykresie mam pod suwakami..

Marocha Trzymam mocno kciuki!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*

dziewczyny, jak ma mam sobie dodac jakis obrazek tak gdzie jest miejsce na fotke ? bo nie wiem :-(

Nala a gdzie twój suwaczek ciążowy? Oj bo lanie będzie :-D

Dziureczko moja kochana przepraszam ze mało pisałam... ale kurcze mieliśmy po 10 min przerwy gdzie dosłownie zjesz zrobisz siusiu i z nowu! A na wykładach nie bardzo chcę pisać bo wykładowcy widzą ze coś pod ławka pikam...

Aelku śliczny pokoik!! Pościel mnie po prostu urzekła!!

No a ja dopiero co wróciłam ze szkoły.... i powiem wam ze było fantastycznie!! Okazało się ze jestem jedną z najmłodszych a bałam się ze będę jedną z najstarszych... "Mamuśki" szybko wzięły mnie do swojego grona i chuchały nade mną jak nad jajkiem :-D Dziewczyny dotykały brzucha w nadziei choć małego kopniaczka a jedna to chciała sie ode mnie zarazić, bo też właśnie się stara o maleństwo :tak: W związku z moim stanem zostałam ochrzczona nie odwracalnie "dwupak" i chyba nie łatwo będzie mi się tej ksywki pozbyć przed porodem ;-)

Maluszek tak dawał mi w kość... nie przyzwyczajony jest ze mama siedzi tyle godzin nieruchomo... i kopał mnie niemiłosiernie...

witam dziewczynki... Pracuje wiec nie mam zbytnio czasu pisac!!!
Ael sliczniutki pokoik, tylko wyczekiwać nowego lokatora...
Dziurko az jestem ciekawa kogo urodzisz dwoch chłopców, dziewczynki czy parke... Ja u nas ostatnio widzialam kobitke z blizniaczkami ktore nie spiesza sie na swiat... a i u mojego D. pracuje chlopak ktory ma dwoch chlopakow tak jak moja psiapsiuła...
Atanku wszystkiego naj naj z okazji urodzinek, zdrówka szczescia i szybkiego rozwiazania.....
Tym które maja juz swoje fasolki ogromnie GRATULUJE!!!!!!!!
Marta trzymam &&&
A u mnie jednak nic z dzidziusia.... Jutro @@@@ a test negatywny... Malo przytulanek bylo albo juz nie wiem!!! Nie zalamuje sie, co bedzie to bedzie... A dzis u mnie w Naturze kupilam sliczniutkie skarpeteczki beda jak dowiem sie ze zaszlam w ciaze zeby dac Tatusiowi!!!! Jak chcecie moge pokazac Wam foto!!! pozdrawiam Kochane!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry