reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziekuje Wam dziewczyny za wsparcie :) jutro już na pewno wracam do domku :) po takich 3 dniach w szpitalu czlowiek zaczyna na prawde doceniac swój dom :) a co dopiero te dziewczyny, ktore musza lezec w szpitalu dluzej... Ogolnie zadnej konkretnej daty cesarki nie mam i raczej miec nie bede, powiedzieli mi, że tutaj to wyglada tak, że jak się do 39tc nic dziac samo nie bedzie, to w 39tc przychodze z samego rana i robia cesarke... Także tak to na razie wyglada, i jak na razie wszystko wskazuje na to, że ten termin to bedzie 3 listopad :) już tuz tuz :)

to grzechotka, rusza nóżkami:-D
gdzie kupila i za ile ja chce taka ;-)

Hej dziewczyny:) od wczoraj jestem w szpitalu na obserwacji, ale już jutro najprawdopodobniej wypuszcza mnie do domku :) zrobili mi jeszcze jedno usg i wyszlo że moje lozysko wcale nie jest III stopnia i że jeszcze calkiem dobrze sobie radzi :) wod plodowych też wcale nie jest tak malo, moze super duzo nie jest ale jeszcze mieszcza się w normie. Ogolnie niunia ma już 3kg i jest rozwinieta jak na 38 tydzien, wiec potwierdzono że już się raczej nie obroci i bedzie cesarka. Dzisiaj bede się pytala o wiecej szczeg w zwiazku z ta cesarka.
Bedzie dobrze milo ze sie odzywasz do nas ;;-) trzymajcie sie :*
dziurko widzisz... kobieta zmienną jest, a w ciąży to już szał :-D wpadłam na pomysł z Amelią i mojemu mężowi też się spodobało, więc na razie tak zostaje, a do kiedy... to zobaczymy :-D
ależ Ty jesteś spostrzegawcza :tak:

e no ja mam miec amelke ty papugo ;-) mam nadzieje ze 2 imienia nie chcesz takiego jak ja ;-)Amelia Weronika ;-)

a ja sorki ze dopiero teraz ale przygotowania na urodzinki po pracy trwaly i trwaly ;-) a potem mi sie ruszyc nie chcialo ;-)ale juz jestem zyje jutro na rano do fryzjera ;-)
a gibka mam na 27.10.2011 no to teraz sie smieje ze ja zawsze wsyztsko 27 ;-) bo slub 27.06 i tak jakos zawsze lubie 27 ;-) bo 27 poznalam swego meza ;-) i zaczelismy byc razem ;-) wiec moze dzidzia wtedy sie pokaze ;-) bo wie ze to ten dzien ;-) zobaczymy ;-) raczej nikogo niema ale pokaze wam co moj mezulek ze mna zrobil za slodkosc ;-)

Zobacz załącznik 396662

niema was wiec dobranoc :*

Ostatnia edycja:
Dobry...łoo losie jaka tu cisza...

Atanku tort sliczny, a pwiedz no Ty mi kiedy masz te urodzinki??:P

Lilly więc Ty kochana musisz się już dobrze przygotować do przyjścia maluszka na świat bo zleci szybciutko.
Nie wiem jak to tam jest po tej cesarce bo takie rzeczy to dopiero przede mną ale też słyszałam,że wszystko idzie szybko, sprawnie. Zdawaj nam relacje na bieżąco bo my tu wszystkie przez Was, dziewczyny na tzw."wylocie" mamy tyle emocji...;p

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny :)
ja jutro testuje, wiec trzymajcie kciuki proszę..
Martwie się głównie tym,że cycki mnie w ogóle nie bola-a wiem że to bardzo popularny symptom :(
Tempki na wykresie mam pod suwakami..

Lilly, czas szybko zleci i bedziesz juz miala swoje szczescie przy sobie :-)
Atanku przepiękny ten tort! tylko mozna pozazdroscic zdolnosci :-)
Martocha, ja trzymam kicuki bardzo, bardzo mocno, a co do innych objawow to nie jest standardem, ze one wystapia, popularny nie znaczy ze kazda z nas go ma :-) nie mysl o tym testowaniu, zajmij sie czyms, spedz milo dzien, a jutro jak najszybciej daj znac :***

reklama
42 dc..troche mnie w tym cyklu przytrzymało.. owulacji dostałam ok. 31 dnia cyklu :)
Jutro 12 dzien fazy lutealnej..dziś tempka 37.03'C- więc obiecująca..ale zobaczymy.
Co ma być to będzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry