dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Donia a nie Zuzia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wpadłam na pomysł z Amelią i mojemu mężowi też się spodobało, więc na razie tak zostaje, a do kiedy... to zobaczymy 

No strasznie cicho ale w sumie sama też rzadziej zaglądam tutaj jak źle się czuję.
Fasolka pisała eskawszystko w porządku malutkie ma całe 27 mm i słyszała serduszko
![]()
Hej dziewczynyod wczoraj jestem w szpitalu na obserwacji, ale już jutro najprawdopodobniej wypuszcza mnie do domku
zrobili mi jeszcze jedno usg i wyszlo że moje lozysko wcale nie jest III stopnia i że jeszcze calkiem dobrze sobie radzi
wod plodowych też wcale nie jest tak malo, moze super duzo nie jest ale jeszcze mieszcza się w normie. Ogolnie niunia ma już 3kg i jest rozwinieta jak na 38 tydzien, wiec potwierdzono że już się raczej nie obroci i bedzie cesarka. Dzisiaj bede się pytala o wiecej szczeg w zwiazku z ta cesarka.
Albo i traficie w podobny termin! ;-) Ja też się bałam ze mam za mało wód płodowych... sporo osób mnie tym nastraszyło... bo mocno odczuwałam ruchy maluszka no i brzuszka w ogóle nie miałam... Ale okazało się ze też mieszczę się w normie więc nie ma czym się martwić 
dziurko widzisz... kobieta zmienną jest, a w ciąży to już szałwpadłam na pomysł z Amelią i mojemu mężowi też się spodobało, więc na razie tak zostaje, a do kiedy... to zobaczymy
ależ Ty jesteś spostrzegawcza![]()
Mnie osobiście Zuzanka bardziej się podobało, bo Amelki to straszne łobuziary... Przynajmniej tak było u mnie w przedszkolu
No ale samo imię też jest bardzo ładne!
Boje się strasznie reakcji otoczenia jak przyjdę pierwszoroczna z brzuszkiem... Niby dumna jestem z ciąży, ale boję się ze trafie na same małolaty po maturze i zostane "odrzucona" :-(