reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziurko widzisz... kobieta zmienną jest, a w ciąży to już szał :-D wpadłam na pomysł z Amelią i mojemu mężowi też się spodobało, więc na razie tak zostaje, a do kiedy... to zobaczymy :-D
ależ Ty jesteś spostrzegawcza :tak:

oooo dziekuję ze pytasz, dopadl mnie jakis kaszel, ale mężulek jest ze mną więc czuję się zadbana :)
a tak poza tym super się czuje, nawet odmówiłam zwolnienia lekarskiego :)
a zakupki?? hmm na razie nie, na koniec miesiaca jade do mamy to polatamy po hurtowniach

a jak Was? coś nowego?

gdzie reszta dziewczyn?

Doniu eee to że małż jest i opiekuje się to najważniejsze. Jak coś kupisz to koniecznie sie pochwal, na wystaranym oczywiście dojrzałam Twoją kołyskę i jest przecudna. Ja chciałabym taką no ale musiałabym kupić dwie a to spory wydatek.
U mnie no cóż...mąż nadal na kontrakcie i nawet ruszyć mi sie za bardzo nie wolno zeby leciec do niego na pare dni, on znowu nie moze bo ma w huk roboty i tak widzisz. Bliźniaki ok, troszkę malutkie i jedno w ogóle mniejsze od drugiego ale mam nadzieję,że nadgonią.

U dziewczyn....Ael się kula biedulka, puchnie i najlepiej to sie nie czuje, Big jak chyba wiesz urodziła synka no a reszta to prawie wszystkie wystarane, może ze dwie czy trzy dziewczynki nowe staraczki jeszcze czekają na swoje szczęście . Ufff to tak po krótce

No strasznie cicho ale w sumie sama też rzadziej zaglądam tutaj jak źle się czuję.

Fasolka pisała eska :) wszystko w porządku malutkie ma całe 27 mm i słyszała serduszko :)

Zafasolkuję wspaniałe wieści!! Super że z maluszkiem wszytko dobrze, to NAJWAŻNIEJSZE!!

Hej dziewczyny:) od wczoraj jestem w szpitalu na obserwacji, ale już jutro najprawdopodobniej wypuszcza mnie do domku :) zrobili mi jeszcze jedno usg i wyszlo że moje lozysko wcale nie jest III stopnia i że jeszcze calkiem dobrze sobie radzi :) wod plodowych też wcale nie jest tak malo, moze super duzo nie jest ale jeszcze mieszcza się w normie. Ogolnie niunia ma już 3kg i jest rozwinieta jak na 38 tydzien, wiec potwierdzono że już się raczej nie obroci i bedzie cesarka. Dzisiaj bede się pytala o wiecej szczeg w zwiazku z ta cesarka.

Będzie dobrze kochana :* Czyli wygląda na to, ze ty kolejna po Ael do rozpakowania! :-D Albo i traficie w podobny termin! ;-) Ja też się bałam ze mam za mało wód płodowych... sporo osób mnie tym nastraszyło... bo mocno odczuwałam ruchy maluszka no i brzuszka w ogóle nie miałam... Ale okazało się ze też mieszczę się w normie więc nie ma czym się martwić :tak:

dziurko widzisz... kobieta zmienną jest, a w ciąży to już szał :-D wpadłam na pomysł z Amelią i mojemu mężowi też się spodobało, więc na razie tak zostaje, a do kiedy... to zobaczymy :-D
ależ Ty jesteś spostrzegawcza :tak:

Aaaa jednak Amelka? - przynajmniej na razie! :-p Mnie osobiście Zuzanka bardziej się podobało, bo Amelki to straszne łobuziary... Przynajmniej tak było u mnie w przedszkolu :tak: No ale samo imię też jest bardzo ładne!

Aaaa a ja jutro do szkoły idę po raz pierwszy... stresuję się jak cholera... Wszystko już przygotowałam no i czekam na jutro :szok: Boje się strasznie reakcji otoczenia jak przyjdę pierwszoroczna z brzuszkiem... Niby dumna jestem z ciąży, ale boję się ze trafie na same małolaty po maturze i zostane "odrzucona" :-(
Dziurko Jutro jak coś to będę z tobą w kontakcie dobrze? Bo pewnie będe na forum dopiero w niedziele wieczorem....

Lilly oj przepraszam Cię a to niedopatrzenie... Zobaczysz będzie dobrze, Twoje maleństwo samo wie najlepiej kiedy przyjść na świat i fakt może się z Ael wstrzelicie w date

Fifka no ok ok doładuje sobie konto w tel:P a dzis to ja sie ukrywam wisz dlaczego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry