reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan...wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen i szczesliwowsci. caluje mocno!! :*:*

martocha
...jeciu, jak sie ciesze! super kochana...cichutko gratuluje! a jutro czekam na pozytywna betke! :*:-)

Nala...cudowny suwaczek:-)

a reszta dziewczynek jak sie czuje? Dziura, fifka, neciuszka...opowiadac mamusie jak tam?

a ja nadal czekam na dzien @...i strasznie sie boje, ze przyjdzie...wlasnie nie mam zadnych objawow i to mnie troszke doluje, jedyne co to swedzenie sutkow i ciagniecie w pachwinie...no, ale pozostaje cierpliwie czekac...moze cos z tego czekania sie urodzi:-D

reklama
mila skarbie czekaj cierpliwie :) a ile do @ masz jeszcze? Ja rano czułam się dobrze a teraz to mi się w brzuszku przelewa i jakoś mnie muli znów. Leżę sobie i odpoczywam :)

Fifka się edukuje dzisiaj :)

neciuszka...10 dzien FL, mam jeszcze 6 dni do @ to prawie tydzien, wiec wiele sie moze wydarzyc. chociaz jutro ide do mojego lekarza, bo juz wczesniej mialam umowiona wizyte, moze jutro cos sie okaze. zastanawiam sie czy lekarz juz bedzie mogl cos stwierdzic i czy np usg dowci.pne nie zaszkodzi zarodkowi o ile jest?

Wiesz co czy stwierdzić już mógłby to nie wiem ale chyba za wcześnie nieco. A teraz aparaty usg są takie że nie zaszkodzi ci jeśli będzie robić. A jak jesteś umówiona idź może jednak jakąś ciekawą nowinę nam przyniesiesz :) do @ jeszcze troszkę ale zobaczysz zleci :)

bede czekala cierpliwie nie mam wyboru :-) jakby co to i tak dowiecie sie dopiero w piatek, bo ja tak jak FIFKA bede sie edukowac. niestety ruszyl pazdziernik to i uczelnia ruszyla:tak: praca magisterska wola mnie glosno, ale narazie udaje mi sie uciec od niej:-D
kochane sprobujcie sobie łakotek kokosowych, sa przepyszne, wczoraj na wieczor zjadlam cale opakowanie!!

Natalio wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, oczywiście 18nastych :-P, czego mogę Ci życzyć, szczęśliwych miesięcy do końca ciąży, bezobjawowej ciąży, szczęśliwego rozwiązania i niesamowitej radości z potomka...no i parę walizek wypchanych pieniędzy w paru kątach domu :-D

Sto lat moja Żabko :*

Zobacz załącznik 396964

Neciuszka ciśnienie dobre, puls też, to rozkurczowe (drugie 90) na granicy normy, ale jest ok :) Takie jakie powinno być :)

Martoocha ciche gratulacje i kciuki, żeby betka też wyszła ładna.

Mila usg dowcipne nie zaszkodzi zarodkowi. Fasolka jest malutka i usg dowcipnedo 10-12 tygodnia można spokojnie robić.

Ostatnia edycja:
Atanku wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-D

Martocha &&&&&&

Ale mam dziś leniwy dzień. Ale wczoraj cały dzień poza domem, wieczorem to nogi miałam takie, że nie sądziłam, że mogą aż tak spuchnąć...

reklama
Ael...mnie dawno nie bylo, nie wiem co tam u ciebie? Wiktorek jeszcze nie ciagnie na swiat?;-)

Wiktor jeszcze niechętny na wyjście mimo, że od wczoraj pokój jest już gotowy. Więc troszkę go pospieszymy cc :-)
A u mnie spokojnie, trochę opuchnięta a może bardziej, czekam aż mi się walizka sama spakuje, bo ja mam takiego lenia XD
Leżę i odpoczywam, mało co mogę robić bo ręce tak opuchnięte i bolą, że ciężko mi nawet kubek utrzymać, a to wszystko że opuchlizna doprowadziła mi ręce do zespołu cieśni nadgarstka. Ale jakoś damy radę :-) Jestem już tak blisko, że nawet marudzić mi to wstyd.

Dzięki Ael bom się zastanawiała jakie dobre jest ;) a jak tam się czujecie z Wiktorkiem?

Idealne ciśnienie, nawet dla mamusiek to 120/80 nooo do 90 maks. W ciąży ogólnie ciśnienie też odrobinę spada i jest poniżej tej granicy, ale jak z reguły w ciągu dnia masz takowe ciśnienie jest bardzo dobre. Gorzej jakby cały czas utrzymywało się powyżej 130/90-140/90 wtedy to mamy do czynienia z nadciśnieniem ale związaną z gestozą czyli zatruciem ciążowym.

A ja się tak nie mogę nacieszyć pokojem małego, tak jest przytulanie zrobione. Dokupimy jeszcze dwie lampki i poduchy na sofę to będzie super :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry