No spróbuj tylko :-)
Już sobie polazłam..Oooooo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No spróbuj tylko :-)
....... Ael nie ******* :* I tak cię wszyscy loffciają a Magda głupoty gada....
Beta 85,6chyba jestem trochę w ciąży
![]()
Witam się znów po przerwie... Dziewczyny... :/
Mówiłam Wam kiedyś, że mam zarąbistą teściowa... Do dziś tak myślałam...
Przyjechał szwagier z żoną swoją... z tą moją pop*ier doloną szwagierką :/ No i teściowa też jej nigdy nie lubiła, przyjechali, a teściowa zaczęła się nią tak zachwycać... jak ładnie ubrana, jak schudła, ma taką figurkę świetną... No i w ogóle jest kochaną, dobrą dziewczyną. Zapomniała już jak nam wszystkim zaszła za skórę, jak obraziła mnie i mojego męża... No i co, ona taka chuda, a ja słoń... :/ Z ogromnym brzuchem... Ale to ja jej podaję szklankę wody, gdy jest chora... To ja jej doradzam kiedy nie wie co dalej robić. A tamci co, przyjadą raz na miesiąc i ukochani są... Ze szwagierką poszłam do kuchni nałożyć ryż z sosem, chciała mało, to wzięłam dla niej i dla siebie mały talerzyk, mówi do mnie, żeby jeden woreczek rozłożyć na dwa talerzyki dla nas, no to tak zrobiła... Idziemy z talerzem do pokoju, a teściowa mówi do mnie "Tak mało jej nałożyłaś?" A ona mówi, że sama sobie tyle nałożyła (a i tak miała więcej ode mnie, bo nie rozłożyła na równe połowy) a teściowa jej powiedziała, że tylko tyle zje i ma sobie dołożyć... A ja w ciąży, nie musiałabym... :/ No kurde, trochę się dziwnie poczułam, bo ja jestem w ciąży, potrzebuję witamin, ale o mnie to się nikt nie troszczy...
Ku r wa :/ Nawet nie wiecie jak się wkurzyłam... Ona miała zgrabny brzuch w ciąży, przytyła niby tylko 6kg... choć nie wiem jak to możliwe, skoro jak mały gdy się urodził miał prawie 4kg. Ja mam dość duży brzuch, choć to połowa 21 tygodnia... :/ Eh mam teściowej zwrócić uwagę? Jestem w ciąży, mam prawo się wkurzyć o byle co...
I tak wrócisz, nie wytrzymasz bez nas, a co