reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael jesteś niezastąpiona. Ja myślę, że się obraziła, że tatuś wyjechał, bo przy nim kopała jak szalona :-D
a Ty jak się czujesz? masz jakieś przepowiedniki porodu?

Atan ależ Ty zabiegana....

reklama
Ael jesteś niezastąpiona. Ja myślę, że się obraziła, że tatuś wyjechał, bo przy nim kopała jak szalona :-D
a Ty jak się czujesz? masz jakieś przepowiedniki porodu?

Atan ależ Ty zabiegana....

Może być, że tatusia nie czuje. Poobserwuj jutro. Mój już powoli nie słucha tatusia jak każę mu uspokoić wariującego syna w brzuchu. Za to jak z pracy wracaj to się ożywał. Dzieciaczki w brzuchu to mądre istotki i czują więź z obojgiem rodziców :-)
A czuje się dobrze, jem więcej śpię więcej, opuchnięta ale wszystko dobrze. A co do wstępnych symptomów porodowych? Brak jakichkolwiek :-) na szczęście.

ale teraz nie bede zabiegana bo w wyrku bede lezec a zapomniałam dodac ze jeszcze w ciucholandzie byłam ale nic nie kupiłam ale zastanawiałam sie nad kurtka bo w swoja nie wchodze a zimno sie robi a brzuszek urosł ;-) a zapomnialam wejsc mamie po taka sama szklana zabe bo chciala co ja se kupilam ahh skleroza...

ale teraz nie bede zabiegana bo w wyrku bede lezec a zapomniałam dodac ze jeszcze w ciucholandzie byłam ale nic nie kupiłam ale zastanawiałam sie nad kurtka bo w swoja nie wchodze a zimno sie robi a brzuszek urosł ;-) a zapomnialam wejsc mamie po taka sama szklana zabe bo chciala co ja se kupilam ahh skleroza...

A wiesz co? Oglądałam na allegro ozdoby do pokoju małego i widziałam pełno takich fajnych ozdóbek żabek ale tak fajnie zrobionych :-)

reklama
Do góry