reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifcia: ale kochana to było juz dawno, akurat zaraz jak się dowiedziałam o ciązy, byj jakis kiermasz i była wyprzedaż, nawet żałowałam że nie kupiłam więcej, ale bałam bałam się jeszcze brać tyle ciuszków

reklama
No to chyba będę Cię musiała ochrzcić mianem internetowej cioci chrzestnej mojego synka :-)

Dziuro, chrzczę Ciebie na internetową chrzestną ciocię mojego syna Wiktora Konstantego!
Wiesz co Cię też obliguje, bym stała się chrzestną jednego z Twoich dzieci :-P

Fifka, smsa dostaniesz jako druga. Wpierw pierwszą powiadomię panikarę internetową ciocię chrzestną Dziurę. :-P

Neciuszka no to bierz w obroty swojego faceta :-D

Atanku to jak nie masz lecza, to ja poproszę tą zapiekankę :-D ale z keczupkiem :-P

Pomarudzę wam trochę to będziecie miały mnie dość XD

Aelku przyjemnego rozwiązania :-)))

reklama
Piszecie tyle o jedzeniu, że ja cały czas jestem głodna :wściekła/y: zaraz sobie usmażę frytki i zjem z majonezem :-) ale poczekam jeszcze jakieś 20 min, żeby to był już mój ostatni posiłek dzisiaj!

Ja się czuje na szczęście lepiej!! Gardełko troszkę boli ale głowa jak ręką odjął, a miałam już w pewnym momencie taki kryzys, że myślałam, że łykne panadol ale się powstrzymywałam z całych sił. Ten mój syn to ma pecha, że matka taka lebioda mu się trafiła! Jestem zła na siebie bo jak normalnie choruję bardzo rzadko tak w ciąży wszystko łapię :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry