• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hehe fakt z tymi plakietkami :-D Też bym bardzo chciała się spotkać, ale coś czuję ze jak maluszki przyjdą na swiat to będzie tylko gorzej... Bo same to możemy dupy (za przeproszeniem) w pociąg wsadzić i spotkać się np. w warszawie... A tak sporo czasu minie, zanim będziemy mogły z maluchami podróżować...

reklama
Magdalena...u mnie imie wlasciwie sie nie rozni, bo mam na imie Milena...twoje pewnie tez nie - Magdalena, Fifka to chyba Emilia, Dziura - Kasia, Magd.a - Magda...reszty nie wiem:-) tak jak szybko nauczylysmy sie nickow tak szybko bysmy nauczyly sie imion

fifka...to mozemy sie spotkac jak juz bedziemy stare pomarszczone i nasze dzieci beda duze, grzeczne, piekne i madre...

Ej... ale to prawda!! Nawet mogłabym mu dac maszynkę to by mnie ogolił! (i tak pewnie bedzie, bo przez brzuch zaczynam mieć chorobę lustrzana) :-D

Milia może nie aż tak.... ale wyobraź sobie kilku godzinną podróż z pół rocznym dzieckiem... A jak nasze podrosną to pewnie wsze będą malutkie :-) a później znowu kolejne dziecko (ja na przykład chce drugie w niedługim odstępie czasu jak bóg da) i tak to się bedzie ciągnąć...

Atan ja mojemu powiedziałam... "jak się będziesz czuł wiedząc ze ja tam cierpię a ty sobie siedzisz w wygodnym fotelu? Też byś chciał żebym pomogła ci w cierpieniach a nie odwróciła się do ciebie plecami" I powiem ci ze dużo mu to dało... on wie ze moe odmówić a ja wezmę wtedy swoją mamę. Ale poczuł sie odpowiedzialny i dlatego zdecydował się na rodzinny poród. Choć przyznam ze bym w głębi duszy miała do niego żal jakby nie przyszedł...

Ostatnia edycja:
a ja jestem grzeczna ael pamietam by byc grzeczna by toorta za rok dostac ;-) i nie zrobiłam tipsow tylko lakierem pomalowalam ;-)

kto mi naprawi cyfre ?? bo raz jest raz niema ;-(

Atan...czyli nasza Natalia żabkowa:-)
Fifka...no tak masz racje, zartowalam sobie...mowisz, ze myslisz o drugim...o losie, zaczekajcie na mnie, bo was w zyciu nie dogonie!:-D:-D

poza tym to nie zagadywac mnie, ide dzwonic do gina i ide spac...wierze, ze pozwoli mi brac jezcze dupka do poniedzialku, potem bym zrobila betke i byloby jasne wszystko...

milenka trzymam &&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~ i specjalne na wypasieZobacz załącznik 398763Zobacz załącznik 398763Zobacz załącznik 398763Zobacz załącznik 398763Zobacz załącznik 398763Zobacz załącznik 398763Zobacz załącznik 398763Zobacz załącznik 398763Zobacz załącznik 398763Zobacz załącznik 398763Zobacz załącznik 398763Zobacz załącznik 398763

ehh na infolini mi powiedzieli ze musi przyjsc migland od naprawy bo oni niewiedza... bo mam tak ze w ustawieniach widac ze wszystko jest zasieg itd a jak wchodze w kanal to pisze brak sygnalu wiec prawdopodobnie antena ale tak czy siak jak facet przyjdzie skasuje 150zl... a piechota nie chodzi wiec musze czekac... a potem mam problem z administracja bo napisali dzis pismo ze za 2 tyg maja byc sciagniete z dachu wszystkie anteny i co ja mam zrobic nie kumam tego poco kaza sciagac bo jak my nie sciagniemy to oni sciagna i wyrzuca powiedzieli wymyslaja jak kary pod gorke... wry wiec czekam bo jak mi sciagna antene to wogle miglant bedzie potrzebny gdzie talerz zamontowac by sygnal byl...ale sie rozpisalam...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry