• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ee to dopiero ci sie dni płodne zaczeły to niewiem czemu siusiasz ja siusiam bo ciaza i zielona herbata tak na mnie działaja puki nie boli to dobrze;-) trzymam kciuki :* &&&&&& i ~~~~ za płodne ;-)

no ja zawsze osamotniona z rana
Pyscek,Aga: trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& o śle
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wczoraj na wieczór znowy mnie brzusio bolał i byłam cała jakby gorąca, ale nie miałam gorączki, żeby już szybciej było jutro, bo się martwię.\
Dzisiaj jeszcze nie zemdlałam więc jest nadzieje=a że mnie to ominie, a cisnie nie jak mierzę to mam raczej w normie, więc może rzeczywiście to spadek elektrolitów lub hemoglobiny .
Muszę dokończyć pozew o nakaz zapłaty i zanieść do sądu, a tak mi się nie chce wychodzić że szok, ja już dzisiaj oprócz szalika i rękawic nałożyłam czapkę :-)

neciuszka:
oj ja bym też zjadła ćwikłę, muszę tatę poprosić żeby zrobił bo jego lubię najbardziej

fifka: ja się też na basen wybieram i nie możemy z mężem dojść, tym bardziej że on ma z pracy za darmo więc możemy chodzić kiedy i na ile chcemy. Szkoda że gin zabronił w jakuzi siedzieć :-(

Atan: pokaż co tam ci w paczce przyszło ??

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!

Mało do Was kochane zaglądam ostatnio ale wiadomo, mało czasu a jak już go znajdę to śpię, namiętnie przesypiam całe dnie...
Nie dam rady nadrobić az tylu stron więc jakby któraś z Was mogła mi streścić co i jak to będę bardzo wdzięczna:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry