• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć laseczki :)

Anetka pojadła śniadanko to może z wami gadać :-D

Wysypało mnie jak nie wiem na twarzy. A z ćwikły nici były bo nie było buuuuu :baffled: a taka domowa też lubię bardzo ale miałam ochotę na tą ze słoika. Ale na pocieszenie ogórki dostałam :-)

Pyscku, Aga Kochane optymizmu i molestacji mężów :)

Lamia
no mnie żona na usg zabrać nie chce ;)

Ostatnia edycja:
dziurka: no to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pomyślne badanie, powodzenia .
A co dzisiaj masz w planach do roboty ?

neciuszka: o witaj , jak się spało ?

a ja dopiero na faceboku oglądałm fotki synia koleżanki nie dawno się urodził i jest taki cudowny że szok :-)

Dzień doberek, a mnie już mama obudziła o 8.30 a ja miałam zamiar się dzisiaj wyspać... :-p no ale obiecałam jej, że pojadę z nią na cmentarz posprzątać groby, żeby nie musiała jechać z wiadrami autobusem więc nie mam teraz wyjścia :-p

Lamia ja zawsze oddaje mocz z opóźnieniem... bo pierwsze siku po nocy chce mi się już o 6 rano zazwyczaj więc wtedy wstaje, podmywam się szybciutko i biorę próbkę no i idę dalej śpiochać a do laboratorium wybieram się zawsze po 9.

reklama
No cóż to ja też uciekam się ubierać i po mamę. Cieszę się, że ten dzień mam taki zaplanowany bo do głolwy już dostaję jak sama siedzę w domu a potem mam wizytę u gina i zobaczę mojego synusia cudownego!! :-) już nie mogę się doczekać!!!
Życzę miłego popołudnia!! Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry