• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no już jestem, spacer miałam dzisiaj więc mogę juz się wylegiwać, szkoda że w pracy nie mam kanapy :-)

o widzę ze neciuszka się chwali swoimi melonami :-)

ma_gdalena; powodzenia u gina, i do później papap

Pyscek ja też trzymam kciukasy za Ciebie :*
Termin testowania: 07.11. - beta
lub jak wytrzymam 10.11. - test z moczu, a Ty? :-):-):-)

Atanku, mogę zobaczyć Twój wykresik? Proszę!! :-D
To tak jak u mnie też czekam na 07.11 W moim życiu zawsze 7 się gdzieś przewija może i teraz przyniesie mi szczęście.
Aga to rozumiem, ze u ciebie 7 okresu nie będzie i dlatego pędzisz na betkę?

A tak w ogóle to witajcie

Trzymam dziewczyny za Was mocno kciuki!!! :) i wysyłam fluidki:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

a mi w same dłonie dzisiaj zimno.. i mam napięte podbrzusze.. jak kicham czy cos to kłuje trochę.. mam nadzieję,ze to nic groźnego.. dziś i tak igę do GINosława to zobaczymy..
Miłego dzionka wszytkim Wam życzę :)
Ja rozpoczynam kolejny tydzień..szybko leci ;p

martocha: a to powodzenia u gina, w tym tygodniu dużo dziewczyn ma wuzyty :-). A widzisz dopiero cos test robiłaś a tu już zleciało, ja sama już w 2 trymestrze , a tak niedawno jeszcze nie byłam pewna czy to ciąża czy co :-)

miq: a cześć :-)

reklama
witam panienki u mnie ok wiecie co dzis mam 8dc a moj mikroskopik juz wczoraj zaczel pokazywac dni płodne moze nie owu ale płodne a na dodatek wczoraj mialam straszna zgage i bolały mnie strasznie miesnie brzucha normalnie jak bym zrobiła ze 100brzuszkow wiec moze caly ten czas staralismy sie nie w tym czasie co trzeba bo zawsze raczej po @ była wstrzemiezliwosc ale moze tez ja juz szukam błachostek poprostu dreczy mnie fakt ze nie moge zajsc,wczoraj byłam z m u okulisty a pozniej poskladalam kilka cv

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry