• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej dziureczko: jak się kochana czujesz? mdłości ci dokuczają ?
a załozyli ci już ten aparat, zapomniałam jak to sie nazywa?

A co się działo, marchewka chyba zaciążona, fifka i magdalena prezentowały swoje zgrabne i śliczne brzuszki, a fifka nawet filmik z pupcią, Ael wczoraj była i ma jeszcze 2 dni do terminowego porodu, i jakoś tak nie pamiętam co jeszcze :-)

magda>a: kiedy wyniku konkursu, duzo już masz głosów tzn, twój piesio :-)?

Ostatnia edycja:
Lamia dzięki kochana...
Kurcze, musze poszukać tych brzucholków a Fifkowego Konradka widziałam no to cud nad cudami:)
Ja się czuję w miare ok, a pessar to albo w czwartek albo w piatek, na razie żyję jutrzejszym usg

dziurka: no to może znajdziesz jutro chwilkę i foto wstawisz, ciekawa jestem jak twoje maluszki wyglądają i to dwa :-).
Ja też się jutra nie mogę doczekać po mimo że gin będzie mi tam zaglądał, ale przez to moje złe samopoczucie , wole się upewnic zę wszystko jest oki,
A nie orientujesz się czy ma znaczenie to jak zrobie w pojemnik siusiu do analizy około 6.15 a dam do labolatorium około 12 tej czy to ma znaczenie czy nie ?

a sniuło mi sie ze mi ten aparat maja zakaldać i tak strasznie się bałam ,mąż trzymał mnie za rękę a ja płakała mjak mi to zakąłdali, chyba myslałam o tym za duzo :tak:

Lamia a Ty kochana nie mysl o takich rzeczach jak jest wszystko ok.
Myślę ze znajde czas ale nie wiem o której bo nie wiem ile mi to zajmie itd, poza tym właściwie to ja daleko muszę jechac na to usg wiec pół dnia zejdzie jak nic.
Kurcze nie wiem, ja zawsze oddawałam koło 7 to koło 13 miałam juz wyniki

reklama
aha, no właśnie nie wiem czy jak za długo w pojemniku leżą to czy to cos zmienia czynie, bo ja będę u gina między 11a 12 i dopiero mi da skierowanie na badania to już bym miała siuśki, tylko krew by mi pobrali bo nie chce mi sie w czwartek rano tłuc do labolatorium.
A sama jedziesz na usg czy z kimś ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry