Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
28 mam wizyte u gina i musze sie jej poskarzyc ze nie sypiam dobrze i wszystko nie drazni np ze deszcze tłucze o parapet,tesciowa dzwoni codziennie z zapytaniem jak sie czuje bo wie ze jestem sama bo moj M pracuje całe dnie.M chce mnie przytulic to oczami przewracam itp
Jakas taka nie tykalna jestem od paru dni.:-(
Nie chce taka byc i nigdy nie byłam.Moze przez to ze wkraczam w 3 etap ciazy? Tez tak macie moje ciezaroweczki?
Fifka.Tez tak masz czasami? pytam Ciebie bo widze ze tez jestes w wysokiej ciazy
Eh a ja znów do wieczora sama. Mąż przed chwilą dzwonił że zostaje w pracy. Fajnie się potem pieniążki wydaje ale czasem bym wolała męża mieć w domu po południu.
Ze spaniem nie mam problemu, miałam na początku a teraz śpię już jak zabita. Co do nietykalności to mam tak samo... nie chce mi się kochać, a nawet całować....