reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku z krzywej cukrowej wynika, że nie grozi Ci cukrzyca ciążowa. Po obciążeniu masz bardzo dobre wyniki.
A czop to taki gęsty śluz, galaretka, która podczas całej ciąży blokuje ujście szyjki macicy w ten sposób chroniąc dziecko przed środowiskiem zewnętrznym wiesz wirusy, bakterie i inne badziewia i po to by dziecko i worek owodniowy był bezpieczny. Czop odchodzi przed porodem, ale może odejść na 2 tygodnie przed, na tydzień na kilka godzin przed a nawet ratalnie miesiąc przed terminem. Analogicznie po czopie trzeba spodziewać się wód płodowych, które też w swoim czasie odchodzą (czasowo to nieokreślone), no i dopiero jak wody odejdą, jedzie się na porodówkę :-)

Pyscku myślę myślę, bo ja Cię ciągle widzę w myślach z dzieciątkiem, taka filigranowa mamusia chyba z synkiem :-D

reklama
tak pyscku wywrozyla ci synka ;-) a ja ide wlasnie twoj wykres zobaczyc ;-)a potem spac bo umieram na bol plecow i ten holter mnie wkurzaaaaaa

dzieki ael ty to jestes kochana ;-) :*
a wiecie ze za 30 minut bede w 6 miesiacu ;-)

ooo czy ja dobrze zrozumiałam ... wywróżyłaś mi synka ??

Ano tak jakoś zawsze Cię z synem kojarzyłam :-)
tak pyscku wywrozyla ci synka ;-) a ja ide wlasnie twoj wykres zobaczyc ;-)a potem spac bo umieram na bol plecow i ten holter mnie wkurzaaaaaa

dzieki ael ty to jestes kochana ;-) :*
a wiecie ze za 30 minut bede w 6 miesiacu ;-)

Nie ma za co, no i gratuluje Żabolu. Idź odpoczywaj, nie przemęczaj się mamuśka :-)

nio jak ten czas leci ;-) a pamietam jak to bylo niedawno z testem i betka biegala ;-)
to dobranoc kochane
ael a ty to idz spac bosie potem nie wyspisz ;-)

ael a ty to idz spac bosie potem nie wyspisz ;-)

Spałam kochanie w ciągu dnia jeszcze. Teraz szybko nie zasnę bo mnie Paweł podcurwił.

Pyscku nie kracz, może jednak będzie synek, małżonek będzie się cieszyć :-D
Co do temp, podczas owulki powinna pójść w górę i gdy się uda, powinna pozostać przez następne 2 tygodnie taka sama. Istnieje jednak możliwość, że po owulce można zaobserwować spadek znaczy temp, a potem znów wzrost. Ponoć taki spadek to jest spadek implantacyjny przy zagnieżdżaniu się jajeczka.

Ostatnia edycja:
no i mężulek i ja będę się cieszyć :-) ale tak naprawdę to pierwszą wolelibyśmy córcie :-D ale jak będzie tak jak wywróżyłaś że chłopczyk to też będziemy kochać maluszka najważniejsze aby było zdrowe :-)

Ael dziękuję :-D
No ni c uciekam dobranoc kochane :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry